Od kilku dni mam problem, po najechaniu na dany przepis widzę w zakładce ilość komentarzy, ale nie widzę komentarzy pod przepisem, tylko pustą kartę.Do tej pory wszystko działo bez zarzutów:((
Od dzisiaj też nie mogę napisać prywatnej wiadomości do nikogo, po naciśnięciu zakładki napisz do mnie, nie działa, nie otwiera się tablica.
Chciałam Pampasie napisać do Ciebie o tym problemie na Pw, ale niestety nie da się, Dlatego założyłam wątek.Dzieje się tak na moim komputerze, z laptopa córki wszystko działa.
Córka i ja mamy takie same przeglądarki, czyli mozilla firefox, może można coś na to poradzić?
Właśnie chciałam napisać do Wkn , weszłam na jej stronę , niestety , po naciśnięciu zakładki napisz do mnie, też nie działa:(
Zakładka skomentuj, też nie działa.
Własnie pisze z przeglądarki internet exsplorer, tutaj wszystko działa, wygląda na to, że coś się stało z mozzilla na moim komputerze:( Kurcze, na laptopie córki firefox działa super:(
Wydaje mi się,że większość problemów jest związanych z aktualizacją.Gdy nie miałam aktalizacji też miałam podobne problemy,ale krótko,bo po zaktualizowaniu było w porządku
Ja miałam problem w mozilli z czytaniem drzewa- klikałam na poszczególne wypowiedzi i nic. W IE - dało się czytać, to przez kilka dni korzystałam z IE. Samo się naprawiło chyba, bo ja nic nie robiłam.
Jakiś czas temu sama chciałam założyć wątek. Wchodzę w forum.Szukam nowy wątek a go nie ma.Miałam założyć wtedy też taki wątek. Coś mi podpowiedziało by najpierw wybrać dział i nagle napis nowy wątek się pojawił:D
Od kilku dni mam problem, po najechaniu na dany przepis widzę w zakładce ilość komentarzy, ale nie widzę komentarzy pod przepisem, tylko pustą kartę.Do tej pory wszystko działo bez zarzutów:(( Od dzisiaj też nie mogę napisać prywatnej wiadomości do nikogo, po naciśnięciu zakładki napisz do mnie, nie działa, nie otwiera się tablica. Chciałam Pampasie napisać do Ciebie o tym problemie na Pw, ale niestety nie da się, Dlatego założyłam wątek.Dzieje się tak na moim komputerze, z laptopa córki wszystko działa. Córka i ja mamy takie same przeglądarki, czyli mozilla firefox, może można coś na to poradzić? Właśnie chciałam napisać do Wkn , weszłam na jej stronę , niestety , po naciśnięciu zakładki napisz do mnie, też nie działa:( Zakładka skomentuj, też nie działa.
Pampas niestety będzie dopiero jutro wieczorem przy komputerze (jak dobrze pójdzie - jeśli nie, to we wtorek koło południa).
ooo,czyżby kolejna osoba musiała system przeinstalowywać?
Mam nadzieję że nie! mam kopię zapasową, w razie co , to odzyskam!
albo jeżeli nic ważnego nie instalowałaś to przywróć system z daty kiedy było dobrze.
Własnie pisze z przeglądarki internet exsplorer, tutaj wszystko działa, wygląda na to, że coś się stało z mozzilla na moim komputerze:(
Kurcze, na laptopie córki firefox działa super:(
Nie aktualizowałaś ostatnio przeglądarki mozilla?
No właśnie nie
może trzeba zaktualizować?
Wydaje mi się,że większość problemów jest związanych z aktualizacją.Gdy nie miałam aktalizacji też miałam podobne problemy,ale krótko,bo po zaktualizowaniu było w porządku
Wszystko właśnie aktualizowałam, ale nic nie pomogło, w dalszym ciągu nie działa:(
Osobiście proponuję odinstalowac i zainstalowac na nowo.
Zaraz tak zrobię:)
Zrobiłam jak mówiłaś Makusiu, nic nie pomogło , wszystko bez zmian.
:(( przykro mi, nam pomogło ... to chyba tylko IE Ci pozostało, ale może zasięgnij porady informatyka.A próbowałaś magicznego guziczkaF5?
Ja miałam problem w mozilli z czytaniem drzewa- klikałam na poszczególne wypowiedzi i nic. W IE - dało się czytać, to przez kilka dni korzystałam z IE.
Samo się naprawiło chyba, bo ja nic nie robiłam.
Własnie PO aktualizacji pojawił sie problem.
To ja też mam problem, otóż nie mogę założyć nowego wątku bo nie mam ikoni ,,nowy wątek,, może przy okazji coś z tym zrobisz.
musisz najpierw wejść w dział który Cię interesuje to może się pokaże.
I słowo stało się ciałem, dziękuję
I zalozyles :)
I założyłem
Jakiś czas temu sama chciałam założyć wątek. Wchodzę w forum.Szukam nowy wątek a go nie ma.Miałam założyć wtedy też taki wątek. Coś mi podpowiedziało by najpierw wybrać dział i nagle napis nowy wątek się pojawił:D
Poproszę o konkretny przykład.
Przypuszczam, że te komentarze są w innych zakładkach - dyskusja, oceny.
Już doszłam co się stało, padła mi mozzilla i na innych stronach też mi zakładki nie działają. Używam teraz IE, działa bardzo dobrze.