Pochwalę się.Udało mi się,mam tę pracę!!!!Jestem taka szczęśliwa,lekarz już załatwiony,pod koniec miesiąca będzie spotkanie na którym podpiszę umowę i od pierwszego września zaczynam.Wszystkim tym,którzy trzymali kciuki bardzo dziękuję;))))!!!Opłacało się myśleć pozytywnie,widzę światełko w tunelu za którym będę systematycznie podążać,teraz już będzie wszystko ok,musi być!!!Tym,którzy czekają na to światełko życzę powodzenia i wytrwałości bo warto!Pozdrawiam.
Analena, ciesze sie ogromnie razem z Toba Masz w sobie duzo pozytywnej energii wiec wszystko bedzie sie ukladac dobrze. Grunt, to nie poddawac sie bo los lubi wynagradzac za cierpliwosc. Usciski i powodzenia przy podpisywaniu umowy (zeby cyferki byly wlasciwe ).
Pochwalę się.Udało mi się,mam tę pracę!!!!Jestem taka szczęśliwa,lekarz już załatwiony,pod koniec miesiąca będzie spotkanie na którym podpiszę umowę i od pierwszego września zaczynam.Wszystkim tym,którzy trzymali kciuki bardzo dziękuję;))))!!!Opłacało się myśleć pozytywnie,widzę światełko w tunelu za którym będę systematycznie podążać,teraz już będzie wszystko ok,musi być!!!Tym,którzy czekają na to światełko życzę powodzenia i wytrwałości bo warto!Pozdrawiam.
:)
Gratulacjie:)
Gratuluje
supcio !!!
Analena, ciesze sie ogromnie razem z Toba
Masz w sobie duzo pozytywnej energii wiec wszystko bedzie sie ukladac dobrze. Grunt, to nie poddawac sie bo los lubi wynagradzac za cierpliwosc. Usciski i powodzenia przy podpisywaniu umowy (zeby cyferki byly wlasciwe
).
Super,gratulacje.Pozdrawiam i zycze wytrwania w postanowieniach i powodzenia w nowej pracy
!!!! Gratuluje i bardzo sie ciesze:) Milej przyszlosci zycze!!!!