Napisze krótko i na temat: potrzebuję namiar do najlepszego specjalisty neurologa lub neurochirurga w okolicach Lublina lub w Rzeszowie. Podaje te dwa miasta bo do nich mam względnie blisko. Być może ktoś z WŻ zna takiego lekarza (nie pierwszego lepszego ale naprawdę dobrego) i mógłby mi go polecić. Gdyby ktoś jednak znał adres dobrego specjalisty w innych miastach to byłabym bardzo wdzięczna za podanie namiarów. Byłam już u kilku lekarzy w moim miescie, leżałam przez 2 tygodnie w szpitalu i nikt nie potrafi mi pomóc. Od leków zaczyna mnie boleć nerka i mam już serdecznie dość tej ciągłej zgadywanki i eksperymentów. Szukam lekarza, który potrafiłby włączyc komputer i obejrzeć dokładne zdjęcia TK na płycie CD. Narazie na takiego nie trafiłam, każdy sugeruje się opisem radiologa lub dwoma bardzo ogólnymi zdjęciami :/ Pozdrawiam serdecznie!
Napisze krótko i na temat: potrzebuję namiar do najlepszego specjalisty neurologa lub neurochirurga w okolicach Lublina lub w Rzeszowie. Podaje te dwa miasta bo do nich mam względnie blisko. Być może ktoś z WŻ zna takiego lekarza (nie pierwszego lepszego ale naprawdę dobrego) i mógłby mi go polecić.
Gdyby ktoś jednak znał adres dobrego specjalisty w innych miastach to byłabym bardzo wdzięczna za podanie namiarów.
Byłam już u kilku lekarzy w moim miescie, leżałam przez 2 tygodnie w szpitalu i nikt nie potrafi mi pomóc. Od leków zaczyna mnie boleć nerka i mam już serdecznie dość tej ciągłej zgadywanki i eksperymentów. Szukam lekarza, który potrafiłby włączyc komputer i obejrzeć dokładne zdjęcia TK na płycie CD. Narazie na takiego nie trafiłam, każdy sugeruje się opisem radiologa lub dwoma bardzo ogólnymi zdjęciami :/
Pozdrawiam serdecznie!