a może papiloty na jeże ):) Poprosiłyście o kontynuacje więc prosze bardzo. Hi Hi Makusiu nawet nie dałaś mi podziękować dziewczyną więc prowadzę kontynuację o moim zbulwersowaniu. Rozmowa jest wolna i frywolna o wszystkim o czym chcecie.
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości: > a może papiloty na jeże ):) Poprosiłyście o kontynuacje więc prosze > bardzo. Hi Hi Makusiu nawet nie dałaś mi podziękować dziewczyną więc > prowadzę kontynuację o moim zbulwersowaniu. Rozmowa jest wolna i frywolna o > wszystkim o czym chcecie.
I dobrze , bo jakbyś podziekowała , to z czego ja bym sie smiała ?? A tak mamy bis:)))
ku przypomnieniu ostatnia rozmowa byla o tym że nie moge szorowac Bobra bo będę wyglądać jak Chopin po koncercie. To była rada MR. Ja jej obiecałam, że nie będe, na pewno nie będę bo jakbym mogła zepsuć swoją mokrą Włoszkę. Ponadto trzeba roztrzygnąć i udowodnić że Tineczka ma pasemka i na pewno dostanie rozgrzeszenie :):)
HIHIHIHI, o Wloszke musisz dbac, troche balsamu i bedzie jak nowo narodzona:)))))))))))))
Te pasemka, cholera, musze zalozyc rozowe okulary, moze cos dojrze w tym buszu?????? :)))))))))))) Rozgrzeszenie, to nie wiem , jak mam 500 Ave mowic, to gardlo mi wyschnie:)))))))))))))
No widzisz kochana jakbyś cierpiała na besseność to być mówiła 500 Ave i gardło by ci nie wyschło. To jest teraz w Polsce nowoczesna wersja liczenia baranów. :) Bardzo skuteczna, potwiedzam. Różowe pasemka Tineczko o to, to, to ja Cię nie podejżewałam. Ja nie wiedziałam że Ty na Dode lubisz :P
No, tak, tylko ja nie cierpie spac dlugo i nie cierpie na bezsennosc:)))))))) Mowisz, ze gardlo nie wyschnie po 500 Ave......hmmmmmm, musze sprobowac:)
A te pasemka jakies zielonkawe wieczorem.......to chyba wina oszczednych zarowek........hihihi
Tineczko dla Was wszystko :):) może być paszport ale przypominam że tylko na legitymacji Zakrytego Bobra można jeżdzić w jedną strone na bilecie z 50 % zniżką
hihihi, wielka zagadka, co z tym lysym ogonkiem, mam nadzieje , ze nie jezy sie przy cofaniu:))))))))))) No wiesz , do przodu jak po wazelinie, a potem mozna sie rozczarowac:)))))))
Jarek dziękuejmy bardzo za Twoją wizytę :):) a na margnesie to ja protestuję. Bo o ile się nie mylę to były ostatnio zapisy do Ciebie na imprezę i gdzie ta impreza ? Więc legitymacji Zakrytego Bobra nie dostaniesz sam rozumiesz .. ..
NOOOOOO, a ja siedze obok Ciebie, to co niewidoczna jestem???? Albo za stara??????? Albo bez grzywki i dlatego nie zauwazasz???? Sobie siupne z zalu:)))))))))
Hmm.. no dobra masz nie pozbawię Cię zniżki na metro :) ale haolo, halo jaki sam przecież został ten łysy ogonek, może nam wkońu wytłumaczysz czy on łysy od tego czochrania czy chrapania ??
a może papiloty na jeże ):) Poprosiłyście o kontynuacje
więc prosze bardzo. Hi Hi
Makusiu nawet nie dałaś mi podziękować dziewczyną więc prowadzę kontynuację o moim zbulwersowaniu. Rozmowa jest wolna i frywolna o wszystkim o czym chcecie.
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
A tak mamy bis:)))
> a może papiloty na jeże ):) Poprosiłyście o kontynuacje więc prosze
> bardzo. Hi Hi Makusiu nawet nie dałaś mi podziękować dziewczyną więc
> prowadzę kontynuację o moim zbulwersowaniu. Rozmowa jest wolna i frywolna o
> wszystkim o czym chcecie.
I dobrze , bo jakbyś podziekowała , to z czego ja bym sie smiała ??
ku przypomnieniu ostatnia rozmowa byla o tym że nie moge szorowac Bobra bo będę wyglądać jak Chopin po koncercie. To była rada MR. Ja jej obiecałam, że nie będe, na pewno nie będę bo jakbym mogła zepsuć swoją mokrą Włoszkę. Ponadto trzeba roztrzygnąć i udowodnić że Tineczka ma pasemka i na pewno dostanie rozgrzeszenie :):)
HIHIHIHI, o Wloszke musisz dbac, troche balsamu i bedzie jak nowo narodzona:)))))))))))))
Te pasemka, cholera, musze zalozyc rozowe okulary, moze cos dojrze w tym buszu?????? :))))))))))))
Rozgrzeszenie, to nie wiem , jak mam 500 Ave mowic, to gardlo mi wyschnie:)))))))))))))
No widzisz kochana jakbyś cierpiała na besseność to być mówiła 500 Ave i gardło by ci nie wyschło. To jest teraz w Polsce nowoczesna wersja liczenia baranów. :) Bardzo skuteczna, potwiedzam. Różowe pasemka Tineczko o to, to, to ja Cię nie podejżewałam. Ja nie wiedziałam że Ty na Dode lubisz :P
No, tak, tylko ja nie cierpie spac dlugo i nie cierpie na bezsennosc:))))))))
Mowisz, ze gardlo nie wyschnie po 500 Ave......hmmmmmm, musze sprobowac:)
A te pasemka jakies zielonkawe wieczorem.......to chyba wina oszczednych zarowek........hihihi
Ty moja Kochana Aggusiu juz nie jestes zbulwersowana, bo polubilas bobry i nawet paszport im wystawiasz:))))))))))))
Tineczko dla Was wszystko :):) może być paszport ale przypominam że tylko na legitymacji Zakrytego Bobra można jeżdzić w jedną strone na bilecie z 50 % zniżką
hehehe, a jeszcze jak go/ja ufarbujesz na czerwono, to znizka powinna byc 70%
mówisz hmm.. ale to metrem w Warszawie ta zniżka
oki, to jade do Warszawy, jak znizka to znizka, trzeba wykorzystac!
tylko te papiloty wcześniej pościągaj :)
Dziewczyny , może która z Was wie, dlaczego bobry mają dodatkowo łyse ogonki? :)))))))))))
No pewnie, zeby poslizg byl lepszy:))))))))))))))
hihih, oj Tineczko, ale Ty masz jednak poczucie humoru:) ale tak naprawdę to ciekawe , cały zarośniety , a ogonek łysy:)
MR jakby Twój mąż nie siedział tyle na budowie to byś sobie przypomniała, że On jest cały zarośnięty a ogonek ma łysy :):
hihihi, wielka zagadka, co z tym lysym ogonkiem, mam nadzieje , ze nie jezy sie przy cofaniu:)))))))))))
No wiesz , do przodu jak po wazelinie, a potem mozna sie rozczarowac:)))))))
Foko:))) Ale co sie rozczochra, bo jak w srodku, to ja dziekuje bardzo, mowie Ajjjjjjjjjjjjjjj :)))))))))))))
Tak. To musiało się skończyć na atlasie zoologiczno-fryzjerskim:)
Jarku , a może ty się wypowiesz na temat tego ogonka? :)
Ogonka, bobra, jeża i pingwina foki :):)
Jarek dziękuejmy bardzo za Twoją wizytę :):) a na margnesie to ja protestuję. Bo o ile się nie mylę to były ostatnio zapisy do Ciebie na imprezę i gdzie ta impreza ? Więc legitymacji Zakrytego Bobra nie dostaniesz sam rozumiesz .. ..
To ja protestuję! Tyle chętnych było a w końcu ja sam i o bobrach to tylko poczytać mogę.
:)) Moja wyobraźnia odmówiła mi w tym momencie współpracy
Otwartość? Zwykle się w takich sytuacjach usztywniam.
fczydło bo przestraszysz jarka :):) Uważa,j bo jak on się zezłości i przestraszy Twojego pingwina... to się może źle skończyć dla całej fauny i flory
Oplułam monitor :) Foka dostaniesz gwiazdkę do legitymacji
no nie sok pomidorowy na lapku..
popluty cały , idem se juz , nie czytam..
NOOOOOO, a ja siedze obok Ciebie, to co niewidoczna jestem???? Albo za stara??????? Albo bez grzywki i dlatego nie zauwazasz????
Sobie siupne z zalu:)))))))))
O. już widzę! To też sobie coś siupnę.
To siupamy razem!!! Na zdrowie:)
SIup! też siupne bo mój ogon bez Bobra poszedł na góre :):)
Hmm.. no dobra masz nie pozbawię Cię zniżki na metro :) ale haolo, halo jaki sam przecież został ten łysy ogonek, może nam wkońu wytłumaczysz czy on łysy od tego czochrania czy chrapania ??
no a coś Ty myślała że Ty masz pingwina to Jarek nie może mieć ogonka :):)
Jaki Prezio następna mów mi Pani jeżowa :):) SIUP :)