WitAJCIE; mam mozliwosc przejecia dzialki od znajomych.Niestety jestem calkowici zielona w tych sprawach.Co i kiedy sie sieje itd itp.Byl tu kiedys taki watek ,co nie mozna kolo siebie siac,ale nie moge go znalesc.Moze pomozecie mi niedoswiadczonej?Z gory dziekuje
Ano,coz,masz prawo byc''zielona''.Przede wszystkim przemysl,co chcesz miec na tej dzialce.Jesli planujesz miec jakies warzywa,wpisz je w swoja wyszukiwarke,a tam Ci ''wyskoczy''wiele informacji.Na WZ jest ten temat w artykulach
WitAJCIE;
mam mozliwosc przejecia dzialki od znajomych.Niestety jestem calkowici zielona w tych sprawach.Co i kiedy sie sieje itd itp.Byl tu kiedys taki watek ,co nie mozna kolo siebie siac,ale nie moge go znalesc.Moze pomozecie mi niedoswiadczonej?Z gory dziekuje
Ano,coz,masz prawo byc''zielona''.Przede wszystkim przemysl,co chcesz miec na tej dzialce.Jesli planujesz miec jakies warzywa,wpisz je w swoja wyszukiwarke,a tam Ci ''wyskoczy''wiele informacji.Na WZ jest ten temat w artykulach
Działeczka super sprawa. Tez bym chciała mieć.
Dziekuje Wam bardzo za pomoc,artykul znalazlam,wlasnie tego szukalam.Jeszcze raz slicznie dziekuje