nie chcę... nie muszę dziś niczego robić!!!! zaraz idę .... albo wezmę książkę do czytania, albo krzyżówka a Państwo z WŻ...chcom...czy nie chcom dziś coś robić???? pozdrawiam pięknie
Ani nie chcę ani, na szczęście, nie muszę a generalnie to wszystko jest maniana, i patrz nic się nie zmieniło,niebo na górze, ziemia na dole reszta gdzieś w środku.
Ja tez juz nic nie musze robic dzisiaj :)))))))) I nie chce mi sie czyscic nastepnych grzybow zebranych przed paroma godzinami !!!!!!!! Zobaczylam grupe kurek wracajac samochodem ze sklepu i wariatka nie moglam popuscic, a potem nastepne grupy i nastepne......jejku gnaty bola:)))))))))))
Nie chcę, ale muszę przygotować się na jutro do pracy :( Nie muszę, ale chcę dokończyć dziś obrabianie ścieżek dźwiękowych do numeru WuŻecika na koniec wakacji :/ Chcę i mogę oglądać jednym okiem Porywaczy Ciał z 1945 roku na TVP Kultura :)
Aura za oknem sprzyja nic robieniu. No ale .. dostałam wczoraj śliwki węgierki więc żal mi ich i wydrylowane czekają na powidła dla leniwych. Od mamy dostałam cukinię więc robię sos słodko- kwaśny który jadłam bedąc u rodziców. Posmakował mi i mojej rodzinie więc nie mam wyjścia, robie go. Chce mi się jeszcze jechać autem na zakupy alę głupia oddałam mężowi dowód rejestracyjny w sobotę i muszę za karę siedzieć w domu;) Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego nic nie robienia lub robienia jak kto woli :)
Ja od samego poniedziałku mam lenia,w pracy jakoś odbębniłam. W domu też by się zdało coś porobić a tu nic sie nie chce! Czasami to wstyd mi,że dopada mnie takie lenistwo,ale cóż należy nam się trochę nieróbstwa.
coś z Rysia Rynkowskiego, którego piosenki poprostu uwielbiam
"Nic nie robić, nie mieć zmartwień Chłodne piwko w cieniu pić Leżeć w trawie, liczyć chmury Gołym i wesołym być Nic nie robić, mieć nałogi Bumelować gdzie się da Leniuchować, świat całować Dobry Panie pozwól nam " pozdrawiam
nie chcem alem muszem coś zrobić dzisiaj...tylko co??? poczytam forum, wypiję kawę umyję okna....nie chcem, ale muszem pozdrawiam wszystkich z premedytacją bo tego chcę
nie chcę... nie muszę dziś niczego robić!!!!
zaraz idę ....
albo wezmę książkę do czytania,
albo krzyżówka
a Państwo z WŻ...chcom...czy nie chcom
dziś coś robić????
pozdrawiam pięknie
Ani nie chcę ani, na szczęście, nie muszę a generalnie to wszystko jest maniana, i patrz nic się nie zmieniło,niebo na górze, ziemia na dole reszta gdzieś w środku.
Ja tez juz nic nie musze robic dzisiaj :))))))))
I nie chce mi sie czyscic nastepnych grzybow zebranych przed paroma godzinami !!!!!!!!
Zobaczylam grupe kurek wracajac samochodem ze sklepu i wariatka nie moglam popuscic, a potem nastepne grupy i nastepne......jejku gnaty bola:)))))))))))
Nie chcę, ale muszę przygotować się na jutro do pracy :(
Nie muszę, ale chcę dokończyć dziś obrabianie ścieżek dźwiękowych do numeru WuŻecika na koniec wakacji :/
Chcę i mogę oglądać jednym okiem Porywaczy Ciał z 1945 roku na TVP Kultura :)
Aura za oknem sprzyja nic robieniu.
No ale .. dostałam wczoraj śliwki węgierki więc żal mi ich i wydrylowane czekają na powidła dla leniwych.
Od mamy dostałam cukinię więc robię sos słodko- kwaśny który jadłam bedąc u rodziców. Posmakował mi i mojej rodzinie więc nie mam wyjścia, robie go.
Chce mi się jeszcze jechać autem na zakupy alę głupia oddałam mężowi dowód rejestracyjny w sobotę i muszę za karę siedzieć w domu;)
Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego nic nie robienia lub robienia jak kto woli :)
Ja od samego poniedziałku mam lenia,w pracy jakoś odbębniłam. W domu też by się zdało coś porobić a tu nic sie nie chce! Czasami to wstyd mi,że dopada mnie takie lenistwo,ale cóż należy nam się trochę nieróbstwa.
pozwólcie,że
w nagrodę
za leniuchowanie
coś z Rysia Rynkowskiego, którego piosenki poprostu uwielbiam
"Nic nie robić, nie mieć zmartwień
Chłodne piwko w cieniu pić
Leżeć w trawie, liczyć chmury
Gołym i wesołym być
Nic nie robić, mieć nałogi
Bumelować gdzie się da
Leniuchować, świat całować
Dobry Panie pozwól nam "
pozdrawiam
Ja też lubię piosenki Rynkowskiego :)
przewróciło się niech leży.........
w Twoich ustawieniach..ryba
to flądra?????????
jakoś tak leży
pozdrawiam pięknie
nie chcem, ale muszem czyscic grzyby :((((
nie chcem alem muszem coś zrobić dzisiaj...tylko co???
poczytam forum,
wypiję kawę
umyję okna....nie chcem, ale muszem
pozdrawiam wszystkich z premedytacją bo tego chcę