Kochane Żarłoczki, w związku z tym że jutro wychodzę za mąż a potem wyjeżdzam, przez kilka dni nie będzie mnie na WŻ-cie. 6 września o 10.30 roztrzygnie się baaaardzo ważna dla mnie i mojej rodzinki sprawa. Dlatego proszę gorąco o jak najwięcej fluidów i kciuków, wierzę że z Waszą pomocą mi się uda :)
Kochana !!!! Po pierwsze to przede wszystkim WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIĘJSZE .NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :-)) A po drugie to trzymam kciuki jak tylko się da za powodzenie sprawy dla całej rodzinki. pozdrawiam goraco :-)
Mysha, ile sił w kciukach, tyle będzie pozytywów. Pomijając to, przeczucie mi podpowiada, ze dostaniecie w prezencie dobre wieści. Tego życzę i jeszcze dużo, dużo więcej.
Całe mnóstwo miłości i szczęścia - Ania Miłego pobytu w Zakopanem ! Na Kasprowym spadł śnieg,więc zabierz może czapkę :) 6.września ...będzie wszystko OK !!!
Mysha, Ty dobrze wiesz, że u mnie kciuków nie zabraknie ;-) Wszystkie przekwalifikowane do tej roli palce już rozpoczęły swoją pozytywną działalność :)))))))) No i wszystkiego naj......
Dziękuję wszystkim z całego serca ale niestety nie udało się... Moje małe wielkie marzenie legło w gruzach :( Wiem, że tak najwidoczniej miało być ale dopuszczę tą myśl do siebie dopiero za kilka dni jak się pozbieram...
Kochane Żarłoczki, w związku z tym że jutro wychodzę za mąż a potem wyjeżdzam, przez kilka dni nie będzie mnie na WŻ-cie.
6 września o 10.30 roztrzygnie się baaaardzo ważna dla mnie i mojej rodzinki sprawa. Dlatego proszę gorąco o jak najwięcej fluidów i kciuków, wierzę że z Waszą pomocą mi się uda :)
Trzymam kciukasy
wiadro dobrych mysli juz do Ciebie leci;)
Trzymane
, powodzenia Agniesiu;)
Trzymam mocno kciuki i powodzenia życzę!!!!
Kochana !!!!
Po pierwsze to przede wszystkim WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIĘJSZE .NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :-))
A po drugie to trzymam kciuki jak tylko się da za powodzenie sprawy dla całej rodzinki.
pozdrawiam goraco :-)
Mysha, ile sił w kciukach, tyle będzie pozytywów. Pomijając to, przeczucie mi podpowiada, ze dostaniecie w prezencie dobre wieści. Tego życzę i jeszcze dużo, dużo więcej.
Trzymam mocno kciuki i powodzenia życzę
Trzymam mocno!!!!
I jeszcze dziś rozgarniam chmury, żeby nie padało na Was :))
Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia i samych radosnych wieści - nie tylko 6 września :*
Miłego pobytu w Zakopanem ! Na Kasprowym spadł śnieg,więc zabierz może czapkę :) 6.września ...będzie wszystko OK !!!
powodzenia mysho powodzenia, trzymam kciuki bardzo mocno
gorace zyczenia z okazji slubu i moc kciukow-bedzie ok:)
wszystkiego naj...
dla Ani..Ania..
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
Kciuki trzymam. Powodzenia.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Mysiu, trzymam i sle statek dobrych fluidow!!!
Mysha, Ty dobrze wiesz, że u mnie kciuków nie zabraknie ;-) Wszystkie przekwalifikowane do tej roli palce już rozpoczęły swoją pozytywną działalność :))))))))
No i wszystkiego naj......
Witam :) Chciałam się tylko przypomnieć, że to już dzisiaj o 10.30 jesteście mi baaaardzo potrzebni i Wasze dobre myśli.
Kciukow nie moglam trzymac ,bo pracowac musialam
,ale myslami bylam z toba:))
Dziękuję wszystkim z całego serca ale niestety nie udało się... Moje małe wielkie marzenie legło w gruzach :( Wiem, że tak najwidoczniej miało być ale dopuszczę tą myśl do siebie dopiero za kilka dni jak się pozbieram...
Podpinam sie tutaj.. Agniesiu..nie ma tego złego.. to świeta prawda
Oczywiście, możesz liczyć na mnie;)