Megi65.. slodka duszyczko..z sercem jak kolo armatnie!! zycze Ci spelnienia wszytskich marzen i duzo milosci!!!! Zdrowia i radosci..jedynie pogody ducha nie zycze.. bo tego to Ci nie brakuje!!! Usciski i moc calusow - Danusia i Jasiu :)
100 lat!!!!100 lat!!!! Droga Megi65!!!!! Życzę Ci, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować. Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić. Ela
DROGA MEGI ZYCZĘ TOBIE Szczęscia , by kazdy dzien przynosił Tobie radosc Radosci , by usmiech nie znikał z Twojej twarzy Usmiechu , by przeganiał Twoje zmartwienia Pomyslnosci , by realizowac swoje marzenia Spełnienia marzen by odnalesc szczęscia Tego , oraz wszystkiego co naj zyczy zapomniana ,a moze nie CRYSTAL
Kochane Moje !! Dziekuje za cudne kwiatki : tulipanki , róze , frezje , powoje .. ! i ciepłe słowa ... ))) Moja data urodzin zawsze mi sie podobała .., bo wtedy młodzież ubierała sie na galowo ( w czasach mego dzienistwa obowiązkowo ) i .... sama sobie wymyśliłam , ze to dla mnie ... hihihihiihih . A dumną mnie napawał , dzwięk syren o 12godz w moim mieście.. z duma prężyłam pierś , bo dziadzio mówił .. ze pamietają o mnie w '' magistarcie '' , ze sie urodziłam ....hiihihiiih . Trochę pózniej poznałam prawde.. o syrenach ... !! Teraz po latach inaczej patrze na dzień moich urodziń ..ale zawsze z rozerzewnieniem wracam do lat dzieciństwa ))) Obiecuje Wam być zawsze pozytywna i przyjacielska .. ... Madzia K ..
Madziu przyjmij spóznione (nie było mnie wczoraj na necie) ale szczere życzenia : Pogodnych dni i nocy i zdarzeń z losu danych, spokoju i miłości i oczu zakochanych. I snu, co ranek zbudzi, bez trosk o dobre jutro i szczęścia nie zaszkodzi, by już nie było smutno. I w wyciągniętej dłoni z kropelką rześkiej rosy, ciepły uśmiech na twarzy, słońcem upięte włosy. Zapachem dni pogodnych przed burzą życia schronią i dni, które przed nimi miłością swą obronią...Agata:)
Megi65.. slodka duszyczko..z sercem jak kolo armatnie!! zycze Ci spelnienia wszytskich marzen i duzo milosci!!!!
Zdrowia i radosci..jedynie pogody ducha nie zycze.. bo tego to Ci nie brakuje!!!
Usciski i moc calusow - Danusia i Jasiu :)
Meguśśś kochana!Wszystkiego co najlepsze!!!
Zdrowia
szczęścia
i słodyczy
Jąska życzy:))))
dla jednej z największych optymistek na WŻ
Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrowia.
Wszystkiego najlepszego
100 lat!!!!100 lat!!!!

Droga Megi65!!!!!
Życzę Ci, aby wszystkie plany,
nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.
Ela
DROGA MEGI ZYCZĘ TOBIE

Szczęscia , by kazdy dzien przynosił Tobie radosc
Radosci , by usmiech nie znikał z Twojej twarzy
Usmiechu , by przeganiał Twoje zmartwienia
Pomyslnosci , by realizowac swoje marzenia
Spełnienia marzen by odnalesc szczęscia Tego , oraz wszystkiego co naj zyczy zapomniana ,a moze nie CRYSTAL
Sto Lat w zdrowiu i miłości .!!!
Wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia najskrytszych mażeń 100 lat!!!
Megi:)
Wszystko co piekne i upragnione,
niech bedzie w Twoim sercu spelnione.
Serdeczne gratulacje i liczenie do tylu nastepnych lat!!!!!
usciski
grazyna
Kochane Moje !!
... Madzia K ..
Dziekuje za cudne kwiatki : tulipanki , róze , frezje , powoje .. !
i ciepłe słowa ... ))) Moja data urodzin zawsze mi sie podobała .., bo wtedy młodzież ubierała sie na galowo ( w czasach mego dzienistwa obowiązkowo ) i .... sama sobie wymyśliłam , ze to dla mnie ... hihihihiihih .
A dumną mnie napawał , dzwięk syren o 12godz w moim mieście.. z duma prężyłam pierś , bo dziadzio mówił .. ze pamietają o mnie w '' magistarcie '' , ze sie urodziłam ....hiihihiiih .
Trochę pózniej poznałam prawde.. o syrenach ... !!
Teraz po latach inaczej patrze na dzień moich urodziń ..ale zawsze z rozerzewnieniem wracam do lat dzieciństwa )))
Obiecuje Wam być zawsze pozytywna i przyjacielska ..
SIUP za Megi ;d;d
Madziu przyjmij spóznione (nie było mnie wczoraj na necie) ale szczere życzenia :
Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.