Kochani chciałam się Wam pochwalić moją wygraną. Jestem tak szczęśliwa bo jeszcze nigdy nic cennego nie wygrałam a tu taka niespodzianka:) Wygrani w konkursie online w miesiącu sierpniu
Serdecznie gratulujemy i przedstawiamy zwycięzców w konkursie online:
* dla dorosłych - pani Agnieszka Szylar z Krakowa * dla dzieci - Dominik Szylar z Krakowa
Wygrani otrzymują nagrody:
Osoba dorosła: PAKIET PRZEZORNEGO KLIENTA, a w nim samochodową nawigację satelitarną, apteczkę samochodową, kubek termiczny, kamizelkę i odblaski.
Dziecko: PLECAK PRZEZORNEGO DZIECKA oraz odblaski, ulotkę i dyplom.
no to gratulacje
Super wygrana, gratulacje!
Gratuluję:)
OOOOOOOO, serdeczne gratulacje dla Was :)))))
Wspaniale ! Gratuluję :)
Suuuuuuuuuuuuuperancko .. !! Brawo Agusia !! i ... Dominik . !!!
Gratuluję,nawigacja super sprawa:)
Jak zostałam kierowcą zawsze chciałam mieć nawigację i to mnie natchnęło aby wziąć udział w konkursie :)Dziękuję Wam za miłe słowa.
Brawo!!! Gratuluję Tobie i synkowi. Szukaj następnego konkursu. Skoro szczęście sprzyja, to trzeba iść za ciosem
Serdecznie gratuluje:)
Serdeczne gratulacje!
Gratuluje z calego serca!
Gratulacje!!!
Gratulacje!!
Moje gratulacje Agnieszko.Wiedziałam,ze z Ciebie zdolna wiedźma.strasznie się cieszę z waszej wygranej.Oj Dominik to na pewno jest dumny.Cmoknij go w czółko od cioci Ali;-)
Aluś może prędzej teraz trafię do Ciebie :) Buziaki przesyłam takie z odali bo u nas epidemia normalnie:(
Wow:) Super, gratuluję!!!
Kochani chciałam się Wam pochwalić moją wygraną.
Jestem tak szczęśliwa bo jeszcze nigdy nic cennego nie wygrałam a tu taka niespodzianka:)
Wygrani w konkursie online w miesiącu sierpniu
Serdecznie gratulujemy i przedstawiamy zwycięzców w konkursie online:
* dla dorosłych - pani Agnieszka Szylar z Krakowa
* dla dzieci - Dominik Szylar z Krakowa
Wygrani otrzymują nagrody:
Osoba dorosła: PAKIET PRZEZORNEGO KLIENTA, a w nim samochodową nawigację satelitarną, apteczkę samochodową, kubek termiczny, kamizelkę i odblaski.
Dziecko: PLECAK PRZEZORNEGO DZIECKA oraz odblaski, ulotkę i dyplom.
no to gratulacje
Super wygrana, gratulacje!
OOOOOOOO, serdeczne gratulacje dla Was :)))))
Wspaniale ! Gratuluję :)
Suuuuuuuuuuuuuperancko .. !! Brawo Agusia !!
i ... Dominik . !!!
Gratuluję,nawigacja super sprawa:)
Jak zostałam kierowcą zawsze chciałam mieć nawigację i to mnie natchnęło aby wziąć udział w konkursie :)
Dziękuję Wam za miłe słowa.
Brawo!!! Gratuluję Tobie i synkowi. Szukaj następnego konkursu. Skoro szczęście sprzyja, to trzeba iść za ciosem
Serdecznie gratuluje:)
Serdeczne gratulacje!
Gratuluje z calego serca!
Gratulacje!!!
Gratulacje!!
Moje gratulacje Agnieszko.Wiedziałam,ze z Ciebie zdolna wiedźma.strasznie się cieszę z waszej wygranej.Oj Dominik to na pewno jest dumny.Cmoknij go w czółko od cioci Ali;-)
Aluś może prędzej teraz trafię do Ciebie :) Buziaki przesyłam takie z odali bo u nas epidemia normalnie:(
Wow:) Super, gratuluję!!!