Kochani, dostalam propozycje od uzytkownika WZ-tu na kandydature na moderatora z rola: moderator do bronienia "wlasnego zdania".... Co o tym myslicie, a najwazniejsze co mysli o takiej roli administracja WZ ??? :)
Obiecuje byc obiektywna, troskliwa o prawo kazdego uzytkownika do wlasnego zdania i pogladu, obojetnie wiary i koloru skory!
Prosze adminow o nie zablokowanie mnie w razie nieprzychylnej decyzji.
Mmmmm, niech się zastanowię. Skoro podczas pełnienia tej funkcji będziesz broniła wyłącznie własnego zdania, to ja wymiękam :)))) I reszta pewnie też szybko się podda jak pietruszka na słońcu ;P
To mam zostac mianowana na moderatora do moderowania sobie samej?......czemu nie??...... nawet mi sie to podoba:)))))))))))))) Dobrze zaczac dzien z szerokim usmiechem na buzi.......hihi ;P
Tineczko kochana, masz mój głos i różyczki:)) ale czy nie lepiej, żebyś broniła wszystkich użytkowników? chociaż zauważyłam że i tak nas bronisz, kiedy trzeba:)
Nie Tineczko nie grożę tylko napisałem że to wł. strony w ten sposób załatwili ciebie, i jeszcze jedno moderator to nie szef związków zawodowych a raczej cenzor.
Bierzesz ten watek z taka powaga, ze zaczynam sie bac :)))))))))) To nie wlasciciele strony mnie "zalatwili" wiele lat temu, to ja sie sama zalatwilam, piszac to , co pisalam wtedy:)
Aaaa, a ja mam taka ochote troche pocenzurowac :))))))
Kochani, dostalam propozycje od uzytkownika WZ-tu na kandydature na moderatora z rola: moderator do bronienia "wlasnego zdania"....
Co o tym myslicie, a najwazniejsze co mysli o takiej roli administracja WZ ??? :)
Obiecuje byc obiektywna, troskliwa o prawo kazdego uzytkownika do wlasnego zdania i pogladu, obojetnie wiary i koloru skory!
Prosze adminow o nie zablokowanie mnie w razie nieprzychylnej decyzji.
Jeżeli Administracja wyrazi przychylną opinię i być może odbędą się demokratyczne wybory, to ja bedę na Ciebie głosować ;)))
Agusiu, dziekuje za glos:))))))
Mmmmm, niech się zastanowię. Skoro podczas pełnienia tej funkcji będziesz broniła wyłącznie własnego zdania, to ja wymiękam :)))) I reszta pewnie też szybko się podda jak pietruszka na słońcu ;P
Ooooo, jeszcze zyje:))))))
To mam zostac mianowana na moderatora do moderowania sobie samej?......czemu nie??...... nawet mi sie to podoba:))))))))))))))
Dobrze zaczac dzien z szerokim usmiechem na buzi.......hihi ;P
Właśnie się zastanawiam , jak sobie wyobrażasz to "bronienie własnego zdania" ?
Przyjmuje wszystkie propozycje Makusiu:))))
Moge bronic innych "wlasne zdanie" tez, co mi tam, nie jestem egoistka........hihihi
No to mnie teraz ubawiłaś
Właśnie próbowałam sobie wyobrazić jak taki "uparciuch", jak Ty broni "mojego zdania" przeciwko "swojemu zdaniu"
Hahaha, napewno cos wymysle, a jak nic sie nie da zrobic , to skasuje po prostu Twoje zdanie :))))))))))))))
Przeciez bede mogla:))))))))))
Mysle, ze spelniesz sie w tej funcji wybornie
Dziekuje Slodyczo za zaufanie :)
Tineczko kochana, masz mój głos i różyczki:)) ale czy nie lepiej, żebyś broniła wszystkich użytkowników? chociaż zauważyłam że i tak nas bronisz, kiedy trzeba:)
Tineczko...fakt bronisz jak "lwica"
tylko błagam nie wymiękkaj jesteś silna
a
czy jest coś takiego
jak
moderator-obserwator...krytyk
co trzeba żeby być i zostać nim.... i...
Wkn
pozdrawiam
Kamusiu i czasami nawet rogi wbije jak zachodzi potrzeba........raz lwica, raz byk :))))))))))))
Mamusiu, wlasnie to bylo moim zamiarem, znaczy bronic kazdego uzytkownika:)
Hmmm.. ja widzę to tak jeśli jako moderator SIUPNIESZ ze mna od czasu do czasu to masz mój glos :)
Oki, Aggusiu, siupne, siupne i dziekuje za Twoj glos :))))))))))))
Nie mam nic przeciwko takiemu obrotu sprawy.Jestem pewna, ze dasz sobie rade.
Slicznie dziekuje za zaufanie:)
Jak ktoś za dużo dyskutuje to się pozbybwamy delikwenta lub delikwentki a jeśli to nie możliwe to go awansujemy i w en sposób mamy spokój.
Grozisz mi juz strata glowy, jeszczem nie mnianowana:))))))))))))))))))))))
Nie Tineczko nie grożę tylko napisałem że to wł. strony w ten sposób załatwili ciebie, i jeszcze jedno moderator to nie szef związków zawodowych a raczej cenzor.
Bierzesz ten watek z taka powaga, ze zaczynam sie bac :))))))))))
To nie wlasciciele strony mnie "zalatwili" wiele lat temu, to ja sie sama zalatwilam, piszac to , co pisalam wtedy:)
Aaaa, a ja mam taka ochote troche pocenzurowac :))))))
no nie....
do aniołków nie wysyłaj
Ja w każdym bądź razie na Ciebie głosować nie będę!
Dziekuje za szczerosc!!!
Tineczko :))) Lubie Cie wiec masz moj glos ;)
Dziekuje!!! :))
nie zaglosuje na Ciebie...
rowniez dziekuje za szczerosc, tylko czeka Ciebie wielkie rozczarowanie, bo ten watek byl zartem :))))