Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Znacie produkty Betterware?

• Autor: renataz36 Data: 2010-09-02 13:43:56

Kochani moja znajoma zajeła się dystrybucją produktów firmy Betterware. Pytanko do Was czy może znacie te produkty? Podobno dośc dobra jest "chemia" różne odplamiacze i środki czyszczące, ale może ktoś coś więcej wie niż ona na początku działalności.

• Autor: aloalo Data: 2010-09-02 17:17:42

Ja znam :)

Moja koleżanka z pracy jest pośrednikiem. Przeważnie z każdego katalogu coś kupię. Nie wszystko jest rewelacyjne, ale wiele rzeczy jest na prawdę dobrych.

Hitem wśród mojej rodziny i znajomych jest tarka do pięt - efekt rewelacyjny i zero śmiecenia, bo ścinki wpadają do środka. Jest dużo "przydasiów" ułatwiających codzienność  a także pomagających zorganizować przestrzeń w szafie. Chemia też jest ok.

Osobiście polecam tą firmę. Zwłaszcza, ze ceny są przystępne.

• Autor: Satina Data: 2010-09-02 18:10:01

Ja tez nam, mam duzo produktów tej firmy. Katalogi dostaję regularnie i zawsze coś z niego zamówię tak jak moja poprzedniczka napisala:) U mnie furore zrobily takie gumowe nakladki żeby móc bez problemu odkręcić słoiki:) Fajne rpzydatne rzeczy do domu mają za rozsądną cenę:)

• Autor: dajanka Data: 2010-09-03 08:37:26

Też mam parę rzeczy z tej firmy, ale moja reakcja jest umiarkowana.
    Kupiłam np. okienne naklejki na muchy i przez całe lato ani jedna się nie przykleiła, choć much oczywiście masa:-) i płyn do okien ochronny, dający niby oknom ochronę przed zabrudzeniami na pół roku, ale nic z tego:) okna takie jak zawsze po miesiącu z tym że płyn kosztował 20 zł;-)
    Ale parę rzeczy mają fajnych, trochę ułatwiają życie:)

• Autor: makusia Data: 2010-09-03 12:49:18

Z ciekawości weszłam na stronę Batterware, obejrzałam katalog z produktami, moim zdaniem to same "pierdołki" zagracające mieszkanie:)

• Autor: Frotka1974 Data: 2010-09-09 22:54:19

Fajne pierdołki mają ale też nie lubię zaśmiecania kuchni.Teściowa działa w tej firmie, nie dałam sie wciagnąć ale jej dobrze idzie.Jak jadą do nas to zawsze mi cos przywozi.

Przejdź do pełnej wersji serwisu