A oto ona.Urodziła się 2 tygodnie temu Na zdjęciu ma właśnie tydzień Jest już z nami od 1 września Nasz skarb który rozświetlił nam świat
Codowna , maleńka kruszynka;)) jak ma na imię ta mała księżniczka?
No włąśnie zapomniałam napisać Córka dala na imię Lena
Slicznota, ta Twoja wnusia, poglaskaj ja ode mnie:)Lena, bardzo popularne szwedzkie imie:)
Piękne imię, Lenka... i nawet pasuje maleńkiej, pamietam jaka radośc była jak nasza Zuzia sie urodziła:)Jeszcze raz gratuluję ;)
Wnusia prześliczna
Cudna dzidzia :)Lena -bardzo ładne imię :)Niech się wnusia zdrowo chowa.
Prześliczna wnusia. Gratuluję szczęścia i cieszę się, że jest z wami:))))) Imię bardzo mi się podoba :)))))
jeszcze raz gratulacje :):) Mysiu piszę do Ciebie na PW
Wspaniała dziewczynka.Czekałam na zdjęcia:)
Sliczna laleczka i bardzo ladne ma imie niech zdrowo rosnie
Prześliczna, moje gratulacje i życzenia by rosła zdrowo i była radością całej rodziny
Jest sliczna i usteczka ma jak malowane,Zycze wszystkiego naj, naj!
Słodka laleczka, a to spojrzenie:) Poprostu czaruje:-)
Jaka słodka kruszynka!! Życze jej duuużo zdrówka!
Gratuluje serdecznie, sliczna jest:)Sama mam w domu niespełna 3 tygodniowy skarb.Imie piekne-Lenka:)
Naprawdę śliczny bobasek,niech sie chowa zdrowo i wiele radości przynosi rodzicom.
Dzięki za życzenia Malutka jest bardzo spokojna,napewno nie wdała się w babcię Córka radzi sobie doskonale, ja pomagam jak już koniecznie trzeba.
Piękna księżniczka. Dużo zdrówka dla Lenki. Teraz już napewno wszystko będzie dobrze .
No cudną masz tą wnusię!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia Wam życzę i ściskam bardzo mocno!!
Lenka jest śliczna:)Gratuluje Babciu:)
Dzięki.Lena zawładnełą całym moim sercem.Dziś byłam z nią pierwszy raz sama, bo córka pojechała do szkoły Cieszę się że wszystko powolutku zaczyna się układać.
pozdrawiam
A oto ona.Urodziła się 2 tygodnie temu Na zdjęciu ma właśnie tydzień Jest już z nami od 1 września Nasz skarb który rozświetlił nam świat
Codowna , maleńka kruszynka;)) jak ma na imię ta mała księżniczka?
No włąśnie zapomniałam napisać Córka dala na imię Lena
Slicznota, ta Twoja wnusia, poglaskaj ja ode mnie:)
Lena, bardzo popularne szwedzkie imie:)
Piękne imię, Lenka... i nawet pasuje maleńkiej, pamietam jaka radośc była jak nasza Zuzia sie urodziła:)Jeszcze raz gratuluję ;)
Wnusia prześliczna
Cudna dzidzia :)
Lena -bardzo ładne imię :)
Niech się wnusia zdrowo chowa.
Prześliczna wnusia. Gratuluję szczęścia i cieszę się, że jest z wami:))))) Imię bardzo mi się podoba :)))))
jeszcze raz gratulacje :):) Mysiu piszę do Ciebie na PW
Wspaniała dziewczynka.Czekałam na zdjęcia:)
Sliczna laleczka i bardzo ladne ma imie niech zdrowo rosnie
Prześliczna, moje gratulacje i życzenia by rosła zdrowo i była radością całej rodziny
Jest sliczna i usteczka ma jak malowane,Zycze wszystkiego naj, naj!
Słodka laleczka, a to spojrzenie:) Poprostu czaruje:-)
Jaka słodka kruszynka!! Życze jej duuużo zdrówka!
Gratuluje serdecznie, sliczna jest:)
Sama mam w domu niespełna 3 tygodniowy skarb.
Imie piekne-Lenka:)
Naprawdę śliczny bobasek,niech sie chowa zdrowo i wiele radości przynosi rodzicom.
Dzięki za życzenia Malutka jest bardzo spokojna,napewno nie wdała się w babcię Córka radzi sobie doskonale, ja pomagam jak już koniecznie trzeba.
Piękna księżniczka. Dużo zdrówka dla Lenki. Teraz już napewno wszystko będzie dobrze .
No cudną masz tą wnusię!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia Wam życzę i ściskam bardzo mocno!!
Lenka jest śliczna:)Gratuluje Babciu:)
Dzięki.Lena zawładnełą całym moim sercem.Dziś byłam z nią pierwszy raz sama, bo córka pojechała do szkoły Cieszę się że wszystko powolutku zaczyna się układać.
pozdrawiam