Zwracam się do Was z prośbą kolezanka poprosiła mnie o zrobienie tortu własnie z okazji 6 rocznicy ślubu, macie może jakieś pomysły???
Joluś, tu masz różne torty "rocznicowe". Może coś Cię natchnie i tylko zmienisz cyferkę? :))) http://images.google.pl/images?hl=pl&biw=1004&bih=426&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=anniversary+cake&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Jolu, a chodzi o pomysł na dekorację czy poprotu na smak tortu ?
chodzi o dekoracje, bo smak kolezanka juz powiedziała bita śmietana + maliny
Jolu, a może taki jak mój? Ten ostatni. Jest cały z bitej. Kwiatki chętnie podpowiem jak zrobić. Ulepisz jeszcze szóstkę z masy cukrowej i masz gotowy tort.Zapewniam Cię, że to tylko tak strasznie wygląda.
Alll to poprosze o instrukcję kwiatków
Jolu, a na kiedy robisz ten tort?Jutro popołudniu postaram się zrobić kilka fotek i prześlę Tobie na pw.
Alll na następną sobotę.Dziękuję i pozdrawiam
Koleżanka usunęła konto wiec może być problem.
kolezanka wybrała zupełnie inny tort takze....
jaki tort wybrała?
Zwracam się do Was z prośbą kolezanka poprosiła mnie o zrobienie tortu własnie z okazji 6 rocznicy ślubu, macie może jakieś pomysły???
Joluś, tu masz różne torty "rocznicowe". Może coś Cię natchnie i tylko zmienisz cyferkę? :))) http://images.google.pl/images?hl=pl&biw=1004&bih=426&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=anniversary+cake&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Jolu, a chodzi o pomysł na dekorację czy poprotu na smak tortu ?
chodzi o dekoracje, bo smak kolezanka juz powiedziała bita śmietana + maliny
Jolu, a może taki jak mój? Ten ostatni. Jest cały z bitej. Kwiatki chętnie podpowiem jak zrobić. Ulepisz jeszcze szóstkę z masy cukrowej i masz gotowy tort.
Zapewniam Cię, że to tylko tak strasznie wygląda.
Alll to poprosze o instrukcję kwiatków
Jolu, a na kiedy robisz ten tort?
Jutro popołudniu postaram się zrobić kilka fotek i prześlę Tobie na pw.
Alll na następną sobotę.Dziękuję i pozdrawiam
Koleżanka usunęła konto wiec może być problem.
kolezanka wybrała zupełnie inny tort takze....
jaki tort wybrała?