Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nasze przeżycia... tego lata i nie tylko tego lata

• Autor: kamaxyz Data: 2010-09-03 09:00:18

warto podzielić się naszymi przeżyciami tak na serio

otóż tego lata moim " największym " przeżyciem był rejs na wyspy słoneczne inaczej perła Bałtyku jaką jest Wyspa Bornholm
     / Tineczko wyobraż sobie,że od Skandynawii byłam tylko o krok tj. -  30 km/
    Cudowne pejzaże, cudowny krajobraż, ścieżki rowerowe istny raj, " Majorka Północy" czy " Skandynawia w pigułce", albo wyspa artystów tak określiła nam pani pilot.
     Z miasta Nexo pięknym wycieczkowym autokarem objechaliśmy całą wyspę. Zdaję sobie sprawę z tego,że w ciągu kilku godzin nie można zobaczyć wszystkich wspaniałych rzeczy jednak to co zobaczyłam zrobiło na mnie duże wrażenie w tym i ceny!!! i
    Inna kultura inny świat, czysto ba nawet śmiem powiedzieć sterylnie, / wydawało mi się,że nawet nie uświadczysz kurzu na lisciach drzew/
    Wiatraki, ruiny zamku  Hammershus , muzeum natury,park motyli, czy wędzarnie śledzi , a są wspaniałe
    to ruiny zamku nie najlepsza jakość zdjęcia ale pamiątka jest

pogodę mieliśmy cudowną
    podzielcie się swoimi wrażeniami tak od serca bez fantazji

• Autor: megi65 Data: 2010-09-04 09:49:54

U'pss .. trochę za trudny watęk '' wysnułaś '' heheheh
    Każdy głęboko pochował wspomnienia letnich wojaży )))
    Ja w tym roku wpadałm w '' ogórkomanie '' byłam palnatorką 8 m ogórka gruntowego zielonego .. heheheh
    Co trzeci dzień zbiór i zaprawa prosto do słoiczków ..
    Piwniczka pełna ogórasków w 8 rodzajach ( oprócz kiszonych )
    Dla mnie to była letnia przygoda .. bo od 10 lat nie miałam ani czasu ani natchnienia na takie sprawy .

• Autor: rak Data: 2010-09-13 11:16:10

Ja najmilej wspominam wyjazd do Włoch. Uwielbiam ten kraj, mieszkałam tam jakis czas i zawsze z największą radością wracam. A jak już pójde na emeryture, spraedam wszystko co posiadam i zamieszkam na pólnocy Włoch. Takie mam marzenie.

Przejdź do pełnej wersji serwisu