warto podzielić się naszymi przeżyciami tak na serio
otóż tego lata moim " największym " przeżyciem był rejs na wyspy słoneczne inaczej perła Bałtyku jaką jest Wyspa Bornholm / Tineczko wyobraż sobie,że od Skandynawii byłam tylko o krok tj. - 30 km/ Cudowne pejzaże, cudowny krajobraż, ścieżki rowerowe istny raj, " Majorka Północy" czy " Skandynawia w pigułce", albo wyspa artystów tak określiła nam pani pilot. Z miasta Nexo pięknym wycieczkowym autokarem objechaliśmy całą wyspę. Zdaję sobie sprawę z tego,że w ciągu kilku godzin nie można zobaczyć wszystkich wspaniałych rzeczy jednak to co zobaczyłam zrobiło na mnie duże wrażenie w tym i ceny!!! i Inna kultura inny świat, czysto ba nawet śmiem powiedzieć sterylnie, / wydawało mi się,że nawet nie uświadczysz kurzu na lisciach drzew/ Wiatraki, ruiny zamku Hammershus , muzeum natury,park motyli, czy wędzarnie śledzi , a są wspaniałe to ruiny zamku nie najlepsza jakość zdjęcia ale pamiątka jest
pogodę mieliśmy cudowną podzielcie się swoimi wrażeniami tak od serca bez fantazji
U'pss .. trochę za trudny watęk '' wysnułaś '' heheheh Każdy głęboko pochował wspomnienia letnich wojaży ))) Ja w tym roku wpadałm w '' ogórkomanie '' byłam palnatorką 8 m ogórka gruntowego zielonego .. heheheh Co trzeci dzień zbiór i zaprawa prosto do słoiczków .. Piwniczka pełna ogórasków w 8 rodzajach ( oprócz kiszonych ) Dla mnie to była letnia przygoda .. bo od 10 lat nie miałam ani czasu ani natchnienia na takie sprawy .
Ja najmilej wspominam wyjazd do Włoch. Uwielbiam ten kraj, mieszkałam tam jakis czas i zawsze z największą radością wracam. A jak już pójde na emeryture, spraedam wszystko co posiadam i zamieszkam na pólnocy Włoch. Takie mam marzenie.
warto podzielić się naszymi przeżyciami tak na serio
otóż tego lata moim " największym " przeżyciem był rejs na wyspy słoneczne inaczej perła Bałtyku jaką jest Wyspa Bornholm
/ Tineczko wyobraż sobie,że od Skandynawii byłam tylko o krok tj. - 30 km/
Cudowne pejzaże, cudowny krajobraż, ścieżki rowerowe istny raj, " Majorka Północy" czy " Skandynawia w pigułce", albo wyspa artystów tak określiła nam pani pilot.
Z miasta Nexo pięknym wycieczkowym autokarem objechaliśmy całą wyspę. Zdaję sobie sprawę z tego,że w ciągu kilku godzin nie można zobaczyć wszystkich wspaniałych rzeczy jednak to co zobaczyłam zrobiło na mnie duże wrażenie w tym i ceny!!! i
Inna kultura inny świat, czysto ba nawet śmiem powiedzieć sterylnie, / wydawało mi się,że nawet nie uświadczysz kurzu na lisciach drzew/
Wiatraki, ruiny zamku Hammershus , muzeum natury,park motyli, czy wędzarnie śledzi , a są wspaniałe
to ruiny zamku nie najlepsza jakość zdjęcia ale pamiątka jest
pogodę mieliśmy cudowną
podzielcie się swoimi wrażeniami tak od serca bez fantazji
U'pss .. trochę za trudny watęk '' wysnułaś '' heheheh
Każdy głęboko pochował wspomnienia letnich wojaży )))
Ja w tym roku wpadałm w '' ogórkomanie '' byłam palnatorką 8 m ogórka gruntowego zielonego .. heheheh
Co trzeci dzień zbiór i zaprawa prosto do słoiczków ..
Piwniczka pełna ogórasków w 8 rodzajach ( oprócz kiszonych )
Dla mnie to była letnia przygoda .. bo od 10 lat nie miałam ani czasu ani natchnienia na takie sprawy .
Ja najmilej wspominam wyjazd do Włoch. Uwielbiam ten kraj, mieszkałam tam jakis czas i zawsze z największą radością wracam. A jak już pójde na emeryture, spraedam wszystko co posiadam i zamieszkam na pólnocy Włoch. Takie mam marzenie.