Niestety. Jadłam obiad o 20.15. Jeśłi wraca się z pracy o 19 to nie ma innej możliwości i naczej przez cały tydzień nie jadłoby się obiadu. To nie jest takie proste.
Pewnie tak:)) http://wielkiezarcie.com/recipe13763.html ja jeszcze posypuję majonez czosnkiem w granulkach i przyprawą kebab -gyros.. mniamm , nie trzeba nawet pieczywa:)
Wczoraj był chleb z boczkiem (domowym) i musztarda. Dzisiaj sałatka cezar, pomidor z cebulka, frytki z papryki (syn zaczal jesc papryke pod ta postacia ;) i schab (własnie sie robi w piekarniku).
Cukinia smażona z boczkiem i papryką, chleb graham z masłem, herbata z sokiem malinowym
Kolacji nie je sie..tak pozno :P
Zjadlam 50g sera z zielonym pieprzem + pol jablka + 5 duzych czarnych oliwek + kieliszek czerwonego wina.. ;)))
Niestety. Jadłam obiad o 20.15. Jeśłi wraca się z pracy o 19 to nie ma innej możliwości i naczej przez cały tydzień nie jadłoby się obiadu. To nie jest takie proste.
Pajdka chleba musli ( w srodku całe suszone morele i orzechy laskowe ) popiłam Fino Jerez -Xeres-Sherry !!
Sałatka warstwowa od wczoraj.
Jaka sałatka? Moze znowu sie zarazę? :D
Pewnie tak:))
http://wielkiezarcie.com/recipe13763.html
ja jeszcze posypuję majonez czosnkiem w granulkach i przyprawą kebab -gyros.. mniamm , nie trzeba nawet pieczywa:)
Dawno jej nie jadłam, musze znowu ja zrobic i na pewno dodam czosnku i przyprawy gyros :)
A dzisiaj znowu domowe hamburgery :))) Dzieci chleb z wedlina i syn mial zyczenie galarete wiec zrobilam mu z poledwiczki :)
Wczoraj znowu była sałatka z pomidorow i sera feta w sosie czosnkowym mniam do tego bułeczki z wedlina.
Dzisiaj pasta jajeczna ze szczypiorkiem.
Kotlety z mięsa mielonego z pietruszką i otrębami orkiszowymi albo marynowany stek z tuńczyka smażony na 1 łyżce oliwy. I nic więcej :)
Hehe, dobrze, ze wiecej nie bylo......a o ktorej godzinie zjadacie takie kolacje?
U mnie kolacja jest ok 18:00 - 18:30 :)))
Wczoraj chleb z wedlina i sałatka grecka.
Dzisiaj rowniez chleb z wedlina i sałatka z pomidorow i cebuli w smietanie.
Wczoraj był chleb z boczkiem (domowym) i musztarda.
Dzisiaj sałatka cezar, pomidor z cebulka, frytki z papryki (syn zaczal jesc papryke pod ta postacia ;) i schab (własnie sie robi w piekarniku).
Sałata z wędzonym kurczakiem.
CHleb ze schabem, pomidorem i cebulka, syn jeszcze mial galarete z poledwiczka
U nas kaszanka z grilla, z ogórkiem kiszonym ja, mężus z chlebkiem.
Ale pychota, tez bym zjadla kaszanki z grilla :)))
.......... ale nie mam gdzie zrobic tego grilla :((
Ja mam gdzie, ale dzisiaj zimno i zrobiłam w mikrofali ( opcja grill)
Moja mikrofala nie ma takiej opcji ale moze sprobuje w piekarniku :)
Nie jadam kolacji :)