Przepraszam, ale Emilka ma pokrzywkę:( i ciągle ją mam na rękach, i nie zawsze mam możliwość się zbliżyć do kompa. Już chyba taka jest zasada, że z jednego IP można tylko raz zagłosować:) Pozdrawiam!!!!
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim!! Jednak można głosować powtórnie, ale chyba musi minąć doba od poprzedniego głosu. Rano mi pisało, że mój głos został uznany a teraz już było "głosuj na to zdjęcie"
Bardzo, ale to bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie przy głosowaniu!! Niestety nie udało się:( Uzbieraliśmy wspólnymi siłami mnóstwo głosów, ale niestety... nawet najmniejszego odzewu nie było ze strony organizatora konkursu. Za to świetnie się bawiłam patrząc jak co odsłona przybywa Emilce głosów:))
Jeszcze raz WIELKIE dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Nawet nie wiedziałam, że tu nadal tak aktywnie działacie.
Śliczna twoja córunia , głos oddałam
Linki aktywne:
Dzięki as!! Wogóle miałam problem żeby je wkleić:(
Zagłosowałam:)
Zagłosowane. Pozdrawiam !
Aniu, głos oddany, ale nie licz na duzo:) Mysmy się wyleczyli z takimi konkursami, mimo wszystko życzę szczęscia, córeczka śliczniutka;)
Ja dopiero pierwszy raz próbuje. Ale nigdy nic w życiu nie dostałam od nikogo za darmo, ani nie wygrałam, więc to też tak z przymrużeniem oka;)
Głosy oddane:)
Głos dodany (32 gi)
Bahus
Dziękujemy wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Głos oddany.Pozdrawiam
Głos oddany. Sliczne maleństwo :) pozdrawiam.Marzena
Zrobione ..głosy oddane :-)
Zagłosowałam :)
Mówisz i masz ... )) ! Prosze bardzo ..
Zagłosowane. Do kiedy można oddawać głosy????
Już poczytałam do kiedy trwa konkurs. Dziś chciałam znów oddać głosy ale się nie da.
Czy wszyscy tak mają,że tylko raz można oddać głos?
Przepraszam, ale Emilka ma pokrzywkę:( i ciągle ją mam na rękach, i nie zawsze mam możliwość się zbliżyć do kompa. Już chyba taka jest zasada, że z jednego IP można tylko raz zagłosować:) Pozdrawiam!!!!
Sprawdź czy 24 godz po oddaniu głosu da się znowu zagłosować. U mnie tez się nie da ale mam nadzieję, że wieczorem się da.
Dało się
U mnie też się dało. Zagłosowałam znowu.
Głosy oddane:)))
Sliczna perełka:) glosy oddane
Uwielbiam takie małe szkraby,62 głos oddany:)
śliczna dziewczynka .Zagłosowane :)
Oba glosy oddane.
Bardzo dziękujemy!!!!!
Kolejny glos oddany trzymam kciuki daj znać czy wygrałaś???
Zrobione:)
klikniete
P o l e c i a ł o ...
Zagłosowałam:-))
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim!! Jednak można głosować powtórnie, ale chyba musi minąć doba od poprzedniego głosu. Rano mi pisało, że mój głos został uznany a teraz już było "głosuj na to zdjęcie"
z przyjemnością oddałam głosy
. śliczny bobas...
Zrobione :) Śliczna córcia :)
Głosy oddane:)
głos oddany :)
zrobione
Głosy oddane
Powodzenia!
Głosy oddane;107;84
głosy oddane:))
134 i 94
143 i 99
150 i 107
Coś dziewczyny się mało starają.
DO KLIKANIA !!!!!!
głosy oddane
głos 154 oddany, powodzenia.
159 i 113
165 i 117
177 i 126
184 i 128
194 i 131
Zagłosowane !
203 i 138
O matko!!!!! Myślałam, że ten wątek już daleko, daleko schowany a tu taaaaaaka aktywność!!!!! Wielkie dzięki Wam wszystkim.
220 i 144
Powodzenia.
227 i 147
229 i 149
235 i 151
251 i 155
259 i 159
275 i 164
284 i 167
Hej! Zobaczę co to za konkurs ...
Swoją drogą, polecam artykuł:
http://www.styl.pl/magazyn/prawdziwe-historie/news-amerykanski-nalog,nId,299808,nPack,1
na www.interia.pl Amerykański nałóg sławy.
303 i 173
Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale zagłosowałem:)
Głosy oddane :-)
320 i 179
323 i 180
326 i 181
Do kiedy można głosować?
331 i 182
Już doczytałam do kiedy trwa konkurs,
Można nadal głosować aż do 31 grudnia.
333 , 184
337 i 185
338 i 186
Bardzo, ale to bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie przy głosowaniu!! Niestety nie udało się:( Uzbieraliśmy wspólnymi siłami mnóstwo głosów, ale niestety... nawet najmniejszego odzewu nie było ze strony organizatora konkursu. Za to świetnie się bawiłam patrząc jak co odsłona przybywa Emilce głosów:))
śliczniutka a więc z przyjemnością zagłosowałam pozdrawiam