Frotka, oczywiście zagłosowałam. Jednak ilość głosów się nie zmieniła. Liczba jest ciągle ta sama. Czy mimo to wszystko jest OK? Dobrze, ze pomyślałaś o tym, by założyć ten wątek na forum. Pozdrawiam.
Firma meble VOX ,organizator konkursu, zaoferowała pomoc poza konkursem:)Super :)Dziewczyny powklejały linki na portale społecznościowe i przeróżne fora.Mnóstwo ludzi głosuje, to tak bardzo cieszy) Zorganizowałyśmy pomoc rzeczową.Ania ma dla dziecka juz wszystko na początek i dla siebie.
Wciąż potrzeba-pampersy -mokre chusteczki -kosmetyki dla Ani po porodzie -mleko ?? -ubrania dla Ani po porodzie -ubranka już większe dla chłopca-mleko i jedzonko. To mozna wysyłac prosto do niej
Anna Kwiatkowska B. Chrobrego 3d/3 58-160 Świebodzice woj. dolnośląskie
Mamy tez numer konta na który wysyłac mozna grosiki na szczepienia dla Adasia i bieżące wydatki. To na PW.
Dziękuje wam .Pamiętajcie ,że dobro powraca!!!Pozdrawiam Aneta
Dziękuję , dobry pomysł.Ania jest w szpitalu niestety:(To wiadomość z wczoraj
"dostałam skierowanie do Specjalistycznego Szpitala w Wałbrzychu na patologie ciąży, Nowe Miasto ul. Paderewskiego 10, miałam dzisiaj 160/90 i znowu zawroty głowy z omdleniem, lekarz powiedział, że to sprawy kardiologiczne i mam jak najszybciej jechać na oddział, dzwonię zaraz do szpitala czy mają miejsca, na koniec przypomnieli sobie o mojej cytologii, niestety, mam grupę 3 komórek raka złośliwego nie wykryto,za to mam przewlekłą infekcję i też muszą mnie leczyć"
Ania dostala antybiotyk i czuje się lepiej.Dostała też co s na sen, bo z tym ciężko u niej ostatnio.
Bardzo smutne, ale musisz ja trzymac w dobrym duchu do porodu. Glosuje codziennie i powiem Ci, ze szlag mnie trafia, jak pomysle o glupocie rodzicow narzeczonego , przeciez wnuczek im przychodzi na swiat, zwierciadlo tragicznie straconego syna!
Dziękuję za każdy głosik..Ania miała dziś rano USG.I niespodzianka bo wygląda na to,że jednak urodzi dziewczynkę,Potwierdzi sie w 32tygodnui na kolejnym usg. Dzis wieczorem jest już w domu,dostała leki, czuje sie dobrze .Ciśnienie ma 120/70 więc bardzo dobre. 3x dziennie Spazminę, Aspargin, Dopegyt, 2x dziennie luteine czopki, Nystatyne, 2x Hemofer i 2x Feminantal N takie leki zażywa teraz..Przestraszyła nas dziewczyna. Koleżanki z forum rozmawiały z Anią przez telefon i odwiedziły też w szpitalu. Dobrze ze ma takie wsparcie:)
Kochana to Ty jesteś, bo pomyślałaś o tym, by założyć ten wątek. Pozdrów od nas Anię. Niech się trzyma. Już niedługo będzie miała w objęciach największe szczęście swojego życia. Reszta też się poukłada.
9455 :) Koleżanka spotkała sie z Anią , spotkanie super :) Ania jest tak fajną osobą że szkoda że tyle już przeszła, ale nie poddaje się dziewczyna, jedyne co bardzo ją martwi to to jak sobie da radę jak malutka się urodzi i czy znajdzie prace, ona chce iść już teraz do pracy. Mówimy, że teraz ma siedzieć i dbać o siebie a o pracę będziemy się martwić jak urodzi i odchowa troszkę dzieciątko. Polusia zabrała ją na cały dzień: zaplanowały wycieczkę do zoo, ogrodu japońskiego i na starówkę.Dzień im się bardzo udał:) słoneczko było choć troszkę chłodny wiaterek ale wycieczki się udały. Pól dnia w zoo, Ania się z Karolinką dotleniły :) drugie pól na obiadku pysznym i na starówce. Ania zadowolona nie można powiedzieć szczęśliwa ale zadowolona :) nastrój dziś lepszy niż wczoraj, może dlatego że było słonko :) spędziły fajny weekend we Wrocławiu.Polusia zaprosiła do siebie Anie na dwa tygodnie,w okolice Krakowa,zeby zmieniła otoczenie.Czy ja wogóle pisałam ze usg pokazało że będzie raczej Karolinka a nie Adaś? Dziękujemy za Wasze codzienne głosy.Firma Vox wyszła z prpopzycją pozakonkursową jednorazowej pomocy dla Ani albo pracy!!! ( praca byłaby 3 godziny dziennie i polegała by na reklamowaniu firmy vox na różnych portalach, stronach inertetowych itp.)
Cieszę się Frotko że Ania ma się lepiej, trzymam kciuki żeby jej się ułożyło. Razem z dziewczynami z innego portalu dalej klikamy dla Ani i Karolinki. 9484 ;)
Frotka, dziękujemy za te niesamowite wieści. To wszystko jest tak nieprawdopodobne... Aż chce się uściskać tych wszystkich pomagających ludzi. Internet to potęga i jak się okazuje również wspaniałe miejsce do okazywania pomocy. Cieszę się. Baaaardzo się cieszę
11011:)konkurs zmierza ku końcowi:) A tu wiadomość od firmy VOX http://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/mamama-twojepudelko-pl-podziekowanie-za-zaangazowanie-44496/#post6055616
11800:) ten co ma drugie miejsce dołączył niedawno i w ekspresowym tempie przybywa mu głosów.Jeżeli ktoś cos fałszuje to araz to wyłapią. Disiaj ostatni dzień klikamydo północy.I kciuki zaciskamy:)
Mam nadzieje,że nikt nie spamował i nie podłożył nam świni, a odpowiedni ludzie czuwali nad prawidłowościa oddawanych głosów. Dziekuję wszystkim za udzielanie się:) Dam znać jak będą konkretne wieści.Pozdrawiam
Ania dostanie bon na meble VOX wartośći 2tysiecy złotych, za zdobycie najwiekszej ilośći głosów.
Nagroda 6000 na mebelki VOX przypadnie osobie, która wybierze jury za najlepsze pudełko.
Konkurs trwa od nowa, można zgłaszac swoje pudełka lub klikac na inne.
Każdy głos oddany w konkursie, jak i każda wygrana licytacja zwiększają sumę pieniędzy na stypendia edukacyjne dla młodzieży z Funduszu Lednickie Talenty. Organizator aukcji „Twoje Pudełko” firma Meble Vox przekaże równowartość uzyskanych w licytacji środków, które w ten sposób podwoją fundusz stypendialny. Dotychczas zebrano kwote ponad 31 tysiecy.
Nie ,to juz koniec klikania. Konkurs dopiero bedzie miał nowa edycje.Tymczasem do dzisiaj trwała weryfikacja oddanych głosów.Będą też oficjalne wyniki. Myślimy nad nowym pudełkiem dla innej potrzebującej.Wtedy ewentualnie załóże wątek.Ten zamykamy:)Dziekuje z całego serca wszystkim.Aneta
Kochani ,wiele razy udiowodniliscie,że macie dobre serduszka.Proszę o pomoc dla koleżanki z innego forum. Wystarczy klikająć oddac głos bez logowania. Raz dziennie mozna do 30 września.Szczegóły tu http://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/prosze-o-pomoc-dla-dzidziusia-ktory-urodzi-sie-24-12-2010-moj-narzeczony-zginal-43013 a tu konkurs gdzie klikamy /http://www.twojepudelko.pl/polusia/
Smutne to... mam łzy w oczach ... oczywiście zagłosowałam.
Oddałam swój głos.Powodzenia
Przykre to co przeczytalam ,zagłosowałam
Frotka, oczywiście zagłosowałam. Jednak ilość głosów się nie zmieniła. Liczba jest ciągle ta sama. Czy mimo to wszystko jest OK? Dobrze, ze pomyślałaś o tym, by założyć ten wątek na forum. Pozdrawiam.
Odśwież stronę smakosiu, zmienia się ;)
Makusiu, dziękuję za podpowiedź. To jutro znów zagłosuję :-)
Oczywiscie zaglosowalam!
Zagłosowałam . Trzymam kciuki.
zagłosowane
Popłakałam się i oczywiście zaglosowałam
Głos oddany.Trzymam kciuki za tę dziewczynę.
poszlo.
Firma meble VOX ,organizator konkursu, zaoferowała pomoc poza konkursem:)Super :)Dziewczyny powklejały linki na portale społecznościowe i przeróżne fora.Mnóstwo ludzi głosuje, to tak bardzo cieszy) Zorganizowałyśmy pomoc rzeczową.Ania ma dla dziecka juz wszystko na początek i dla siebie.
Wciąż potrzeba-pampersy -mokre chusteczki -kosmetyki dla Ani po porodzie -mleko ?? -ubrania dla Ani po porodzie -ubranka już większe dla chłopca-mleko i jedzonko. To mozna wysyłac prosto do niej
Anna Kwiatkowska B. Chrobrego 3d/3 58-160 Świebodzice woj. dolnośląskieMamy tez numer konta na który wysyłac mozna grosiki na szczepienia dla Adasia i bieżące wydatki. To na PW.
Dziękuje wam .Pamiętajcie ,że dobro powraca!!!Pozdrawiam Aneta
Zagłosowałam. Postaram się pamietać codziennie.
Bardzo smutna historia,oczywiście glos oddany.
zaglosowane
Głos oddany.:)
Głos oddany
Głos oddany. Trzymam kciuki i wspieram modlitwą.
głosik oddany
kliknięte :)
Zrobione, głos oddany:)
Dziekuję ,dziekuję ,dziękuję:) klikamy a głosów przybywa. /http://www.twojepudelko.pl/polusia/
Przepraszam że tak jedno pod drugim ale zobaczcie piszą o acji forumowiczek BB
glosik oddany:) trzymam kciuki
Dopiero teraz to przeczytałam. Kurczę, ale się wzruszyłam...
Bardzo smutne, postaram sie codziennie klikac
Glos oddany :)
8449 i hop do góry
Bardzo smutne :(
zagłosowane
Głos oddany, ode mnie i od TŻ. Mam nadzieję, że się uda....
zagłosowane:))
kliknelam dzisiaj nastepny raz
Dziękuję:)
Staram sie klikac codziennie. Wzruszyla mnie ta historia. Mam nadzieje, ze Ania wygra.
Ja też na to liczę klikając każdego dnia
5905!
6098 głosów . Głosuję każdego dnia.
Dziękuję , dobry pomysł.Ania jest w szpitalu niestety:(To wiadomość z wczoraj
"dostałam skierowanie do Specjalistycznego Szpitala w Wałbrzychu na patologie ciąży, Nowe Miasto ul. Paderewskiego 10, miałam dzisiaj 160/90 i znowu zawroty głowy z omdleniem, lekarz powiedział, że to sprawy kardiologiczne i mam jak najszybciej jechać na oddział, dzwonię zaraz do szpitala czy mają miejsca, na koniec przypomnieli sobie o mojej cytologii, niestety, mam grupę 3 komórek raka złośliwego nie wykryto,za to mam przewlekłą infekcję i też muszą mnie leczyć"
Ania dostala antybiotyk i czuje się lepiej.Dostała też co s na sen, bo z tym ciężko u niej ostatnio.
Życze zdrówka .. Ania dużo przeszła, i jest bardzo silna, podziwiam..
Bardzo smutne, ale musisz ja trzymac w dobrym duchu do porodu. Glosuje codziennie i powiem Ci, ze szlag mnie trafia, jak pomysle o glupocie rodzicow narzeczonego , przeciez wnuczek im przychodzi na swiat, zwierciadlo tragicznie straconego syna!
6357 bedzie dobrze,musi byc!!!!! trzymaj sie Aniu....
przed chwila 6403 :)
dzisiejszy glos oddany a watek do gory....
6428
6431
6751
6759 !!! Do gory:)
6791 !!!!!
6820 i do gory:)
6 870
7190
7196
Dziękuję za każdy głosik..Ania miała dziś rano USG.I niespodzianka bo wygląda na to,że jednak urodzi dziewczynkę,Potwierdzi sie w 32tygodnui na kolejnym usg. Dzis wieczorem jest już w domu,dostała leki, czuje sie dobrze .Ciśnienie ma 120/70 więc bardzo dobre. 3x dziennie Spazminę, Aspargin, Dopegyt, 2x dziennie luteine czopki, Nystatyne, 2x Hemofer i 2x Feminantal N takie leki zażywa teraz..Przestraszyła nas dziewczyna. Koleżanki z forum rozmawiały z Anią przez telefon i odwiedziły też w szpitalu. Dobrze ze ma takie wsparcie:)
7289
7344 !
7414
7437:)
głos oddany
Teraz głosuję również w pracy Dwa głosy oddane.
Moja kochana:)
Kochana to Ty jesteś, bo pomyślałaś o tym, by założyć ten wątek. Pozdrów od nas Anię. Niech się trzyma. Już niedługo będzie miała w objęciach największe szczęście swojego życia. Reszta też się poukłada.
7720 Frotka masz WIELKIE i dobre serduszko
zagłosowane
7881
8030
Głos oddałam , przekaz koleżance gorące pozdrowienia
8067!!! do gory :)
8180!
do gory:
http://www.twojepudelko.pl/polusia
cmok:*
8 202
8212
8401 (jak zwykle dwa głosy oddane)
8442:)
do gory!!!
8449 poleciał głosik
8458
8483!
8498
8522:) Dzisiaj jedna z kolezanek jedzie w odwiedziny do naszej Ani:) Jak będą wieści, napiszę:)
8642!! czekamy na wiesci:)
8614 tak trzymać
8705 i do gory!
8 744
8768 poszłoooooo....
8791 Ale to pędzi. Suuuper!
8 797
8949 i do gory!
8959 miejsce 1
Klikam regularnie, moi znajomi też.
8973:)
8 996
9021
9169 tak trzymac
9172
9242
9249 i do gory!
9311
9336
9414
9447
9455 :) Koleżanka spotkała sie z Anią , spotkanie super :) Ania jest tak fajną osobą że szkoda że tyle już przeszła, ale nie poddaje się dziewczyna, jedyne co bardzo ją martwi to to jak sobie da radę jak malutka się urodzi i czy znajdzie prace, ona chce iść już teraz do pracy. Mówimy, że teraz ma siedzieć i dbać o siebie a o pracę będziemy się martwić jak urodzi i odchowa troszkę dzieciątko. Polusia zabrała ją na cały dzień: zaplanowały wycieczkę do zoo, ogrodu japońskiego i na starówkę.Dzień im się bardzo udał:) słoneczko było choć troszkę chłodny wiaterek ale wycieczki się udały. Pól dnia w zoo, Ania się z Karolinką dotleniły :) drugie pól na obiadku pysznym i na starówce. Ania zadowolona nie można powiedzieć szczęśliwa ale zadowolona :) nastrój dziś lepszy niż wczoraj, może dlatego że było słonko :) spędziły fajny weekend we Wrocławiu.Polusia zaprosiła do siebie Anie na dwa tygodnie,w okolice Krakowa,zeby zmieniła otoczenie.Czy ja wogóle pisałam ze usg pokazało że będzie raczej Karolinka a nie Adaś? Dziękujemy za Wasze codzienne głosy.Firma Vox wyszła z prpopzycją pozakonkursową jednorazowej pomocy dla Ani albo pracy!!! ( praca byłaby 3 godziny dziennie i polegała by na reklamowaniu firmy vox na różnych portalach, stronach inertetowych itp.)
Razem z dziewczynami z innego portalu dalej klikamy dla Ani i Karolinki.
9484 ;)
9480 !
Super wiadomosci, wszystko powolutku sie Ani ulozy, ma dobre dusze dookola. Te na gorze i te na ziemi chodzace:)
9510
9517
9538
9593
Frotka, dziękujemy za te niesamowite wieści. To wszystko jest tak nieprawdopodobne... Aż chce się uściskać tych wszystkich pomagających ludzi. Internet to potęga i jak się okazuje również wspaniałe miejsce do okazywania pomocy. Cieszę się. Baaaardzo się cieszę
9682
9685 i do gory:)
9687
9771
9818
9830 Już się cieszę na myśl o tym, że kiedyś ilość głosów przekroczy magiczną dziewiątkę
9871
9923 !
9945
9957!!
10054
10070:)pięknie:)
10077:) Super!!!!!!! Mam nadzieję, że wszystko się ułoży Ani i jej maleństwu!
10111 :) :):)..... suuupeerrrr!!!!!!!!!
10110
10119
10131 i do gory!
10154 ;) hop do góry :)
10 171
PIERWSZE MIEJSCE!!!!
10195:) Ania przeziebiona:(
To nie fajnie, a dokładnie to jakie ma dolegliwości?
Przeziebienie tyle wiem,ze u lekarza była i juz lepiej:)
10323 :)
10335
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
10 345 !
10347!
dużo zdrówka;)
10348
10398
Duzo zdrowka Aniu,jestesmy calym sercem z Toba i maluszkiem:)
10 421
10424
10479
10 537
10552
10560 huuuraaaa
10 573 !
10667
10 688
10720:)
10 831 !!!
10 857
staram sie klikac codziennie
powodzenia
10 924 :)
10 962
10963
10969
głosuję codziennie i trzymam kciuki
10970
11011:)konkurs zmierza ku końcowi:) A tu wiadomość od firmy VOX http://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/mamama-twojepudelko-pl-podziekowanie-za-zaangazowanie-44496/#post6055616
11 215
link nieaktywny, wpisz jeszcze raz :)
http://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/mamama-twojepudelko-pl-podziekowanie-za-zaangazowanie-44496/#post6055616
aktywny http://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/mamama-twojepudelko-pl-podziekowanie-za-zaangazowanie-44496/#post6055616
Dziękuję za aktywacje:)
11219
11220
11 267
11276
11320
11 442
11 592 spadlismy na drugie miejsce???? SZOK...
Już jest pierwsze 11674
co sie stało ze spadlismy na 2 miejsce???
to niemozliwe !!
11655
11800:) ten co ma drugie miejsce dołączył niedawno i w ekspresowym tempie przybywa mu głosów.Jeżeli ktoś cos fałszuje to araz to wyłapią. Disiaj ostatni dzień klikamydo północy.I kciuki zaciskamy:)
11 964
11 983
11 985 , pierwsze miejsce!
Załatwione! Podam dalej znajomym.
12039
hoop glosujemy angazujemy sąsiadów,znajomych:)
12075 :)
użytkownik: polusia
miejsce w rankingu: 1
liczba głosów: 12131
Konkurs został zakończony.
Trwa weryfikacja oddanych głosów.
Ostateczne wyniki konkurusu zostaną podane do 5 października.
TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli wszystko jest uczciwie to wygrała bo 2 miejsce to trochę ponad 9 tyś.
Mam nadzieje,że nikt nie spamował i nie podłożył nam świni, a odpowiedni ludzie czuwali nad prawidłowościa oddawanych głosów. Dziekuję wszystkim za udzielanie się:) Dam znać jak będą konkretne wieści.Pozdrawiam
Sprawdzałam codziennie , drugie miejsce było ponad 9 tyś , dziś widzę ponad 5 tyś i inna osobę nic nie rozumiem, co za przekręty
Tak tak takie przekręty...
Gość ,który miał drugie miejsce punkty zdobył w tydzień ponad 9tysięcy!!!Poprostu go zdyskwalifikowano za naruszenie regulaminu.Takie przekręty.
Ania dostanie bon na meble VOX wartośći 2tysiecy złotych, za zdobycie najwiekszej ilośći głosów.
Nagroda 6000 na mebelki VOX przypadnie osobie, która wybierze jury za najlepsze pudełko.
Konkurs trwa od nowa, można zgłaszac swoje pudełka lub klikac na inne.
Każdy głos oddany w konkursie, jak i każda wygrana licytacja zwiększają sumę pieniędzy na stypendia edukacyjne dla młodzieży z Funduszu Lednickie Talenty. Organizator aukcji „Twoje Pudełko” firma Meble Vox przekaże równowartość uzyskanych w licytacji środków, które w ten sposób podwoją fundusz stypendialny. Dotychczas zebrano kwote ponad 31 tysiecy.
Daj link do klikania na to pudełko.Rozumię,że można klikać na pudełko z serduszkiem Ani. Czy tak?
Frotko, jesli jest link na pudełko Ani, to proszę załóż nowy wątek, ten dobiegł 200 wpisów, więc go zamknę :)
Nie ,to juz koniec klikania. Konkurs dopiero bedzie miał nowa edycje.Tymczasem do dzisiaj trwała weryfikacja oddanych głosów.Będą też oficjalne wyniki. Myślimy nad nowym pudełkiem dla innej potrzebującej.Wtedy ewentualnie załóże wątek.Ten zamykamy:)Dziekuje z całego serca wszystkim.Aneta