Kochani co się dzieje z Somebody .. ??? Wszelkie namiary jakie mam pozostają bez odzewu ..!! Czy Wam coś wiadmomo .. ( mam złe przeczucia ,a mylę się raz na 11 lat )
Podpinam się pod Twój wątek Megi....mam nadzieję,ze się nie gniewasz. Dawno nie widziałam na WŻ-cie:Kokliko,Petry,Góralki,Krysi64,Tex55,Bodka,Violi112,Oloj77. Odezwijcie się od czasu do czasu.
Aluś .. uspokajam .. Krysia ..Góralka i Violcia czasem sie meldują na chacie .. ! A Ty tez mogłabys czasem wpaśc na chata ... caffe podam taka jak lubisz ... i jakiś mały % .. znajdziemy .. !
Miałam z nim styk na wyjcu.Polecił mi film "Smród życia"...Owszem,obejrzałam... Megi,być może spotkało go to,co bohatera filmu :) Czyli "żyli bogato i szczęśliwie'' :) Somebody ma specyficzny rodzaj poczucia humoru niczym Monthy Pyton ...
Kochani co się dzieje z Somebody .. ???
Wszelkie namiary jakie mam pozostają bez odzewu ..!!
Czy Wam coś wiadmomo .. ( mam złe przeczucia ,a mylę się raz na 11 lat )
Miejmy nadzieję że to ten pierwszy raz... może wyjechał na wczasy??
Podpinam się pod Twój wątek Megi....mam nadzieję,ze się nie gniewasz.
Dawno nie widziałam na WŻ-cie:Kokliko,Petry,Góralki,Krysi64,Tex55,Bodka,Violi112,Oloj77.
Odezwijcie się od czasu do czasu.
Aluś .. uspokajam .. Krysia ..Góralka i Violcia czasem sie meldują na chacie .. !
A Ty tez mogłabys czasem wpaśc na chata ... caffe podam taka jak lubisz ...
i jakiś mały % .. znajdziemy .. !
Bardzo chętnie skorzystam.....jak znajdę chwilkę czasu wieczorową porą.
Kokliko odeszla i juz nie wroci:(((((((((
Miałam z nim styk na wyjcu.Polecił mi film "Smród życia"...Owszem,obejrzałam...
Megi,być może spotkało go to,co bohatera filmu :) Czyli "żyli bogato i szczęśliwie'' :)
Somebody ma specyficzny rodzaj poczucia humoru niczym Monthy Pyton ...