witam serdecznie i słonecznie[na przekór pogodzie] kupiłam mleczną czekoladę,otworzyłam,schowałam do szafki i tak się złożyło że zapomniałam o niej na jakies 3 tygodnie,po tym czasie biorę się do jedzenia i .....fuj!!! To było coś innego!!! ,miała smak wyrobu czekoladopodobnego!!! Nie przeszła zapachami z szafki,po prostu straciła swój zapach a przy okazji smak, to było dziwne .Wafle lub ciastka po otwarciu tracą chrupkość ale żeby czekolada wietrzała to dla mnie coś nowego,dla was też? pozdrawiam
witam tez uwazam ze czekolady firmy wedel nie naleza do tych najlepszej jakosci. jesli moglabym cos poradzic w sprawie czekolady gdyz jestm jej ogromna fanka i jest ona dla mnie czyms absolutnie wyjatkowym chalabym polecic czekolade goplany mleczna oryginalana. na prawde jest wysmienita. pozdrawiam
witam serdecznie i słonecznie[na przekór pogodzie]
kupiłam mleczną czekoladę,otworzyłam,schowałam do szafki i tak się złożyło że zapomniałam o niej na jakies 3 tygodnie,po tym czasie biorę się do jedzenia i .....fuj!!! To było coś innego!!! ,miała smak wyrobu czekoladopodobnego!!! Nie przeszła zapachami z szafki,po prostu straciła swój zapach a przy okazji smak, to było dziwne .Wafle lub ciastka po otwarciu tracą chrupkość ale żeby czekolada wietrzała to dla mnie coś nowego,dla was też?
pozdrawiam
Czekolada wedlowska, wedłyg mnie, od dawna ma smak wyrobu czekoladopodobnego. I już jej nie kupuję :)
Gorzkiej Wedla nie mam nic do zarzucenia:)
Czytając tutuł myślałam,że będzie o kupnie przez Japończyków najsłynniejszego w Polsce producenta czekolady jakim jest Wedel
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/japonczycy-kupili-wedla_144210.html
Słyszałam wlasnie o tym w radiu, japonczycy obiecali ze nie bedzie czekolady z nadzieniem sushi :)
Osobiscie nie lubie czekolady z Wedla :)
witam
tez uwazam ze czekolady firmy wedel nie naleza do tych najlepszej jakosci. jesli moglabym cos poradzic w sprawie czekolady gdyz jestm jej ogromna fanka i jest ona dla mnie czyms absolutnie wyjatkowym chalabym polecic czekolade goplany mleczna oryginalana. na prawde jest wysmienita.
pozdrawiam