Forum

Gawędy o jedzeniu

czekolada Wedla

• Autor: qurczak Data: 2010-09-15 16:00:35

witam serdecznie i słonecznie[na przekór pogodzie]
    kupiłam mleczną czekoladę,otworzyłam,schowałam do szafki i tak się złożyło że zapomniałam o niej na jakies 3 tygodnie,po tym czasie biorę się do jedzenia i .....fuj!!! To było coś innego!!! ,miała smak wyrobu czekoladopodobnego!!! Nie przeszła zapachami z szafki,po prostu straciła swój zapach a przy okazji smak, to było dziwne .Wafle lub ciastka po otwarciu tracą chrupkość ale żeby czekolada wietrzała to dla mnie coś nowego,dla was też?
    pozdrawiam

• Autor: ewka63 Data: 2010-09-15 16:05:01

Czekolada wedlowska, wedłyg mnie, od dawna ma smak wyrobu czekoladopodobnego. I już jej nie kupuję :)

• Autor: Kluko Data: 2010-09-15 22:09:14

Gorzkiej Wedla nie mam nic do zarzucenia:)

• Autor: jaska2503 Data: 2010-09-16 01:04:20

Czytając tutuł myślałam,że będzie o kupnie przez Japończyków najsłynniejszego w Polsce producenta czekolady jakim jest Wedel
    http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/japonczycy-kupili-wedla_144210.html

• Autor: piszczalka Data: 2010-09-16 09:49:14

Słyszałam wlasnie o tym w radiu, japonczycy obiecali ze nie bedzie czekolady z nadzieniem sushi :)

Osobiscie nie lubie czekolady z Wedla :)

• Autor: marta094 Data: 2010-09-26 20:52:23

witam
    tez uwazam ze czekolady firmy wedel nie naleza do tych najlepszej jakosci. jesli moglabym cos poradzic w sprawie czekolady gdyz jestm jej ogromna fanka i jest ona dla mnie czyms absolutnie wyjatkowym chalabym polecic czekolade goplany mleczna oryginalana. na prawde jest wysmienita.
    pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu