Nie wiecie skad można dostawać darmowe próbki kosmetyków/perfum? Podobno można zamawiać przez strony ale nie wiem czy to działa i czy jest bezpieczne - znajoma korzystała z xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjak-to-dziala i mówiła, że niby ok...
Przejrzałam te stronę i w regulaminie jest napisane że Ty udostepniasz swoje dane osobowe ale oni nie gwarantują że dostaniesz próbki. Mało tego w każdej kategorii tych niby-próbek napisali że "Nie znaleziono próbek w danej kategorii". Jak nie chcesz byc zasypywana reklamami to lepiej sie tam nie rejestruj, a jesli chcesz przetestować kosmetyk zanim go kupisz to popytaj w drogeriach, aptekach lub u konsultantek Avon czy Orifalame, ale jak chcesz tylko wyciagnac od tych osób próbki to daj sobie spokój bo na taki numer to pójda tylko raz. Oni też za próbki płacą.
Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.
Użytkownik balbisia19 napisał w wiadomości: > Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w > kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas > sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.
Hej,
Nie wiecie skad można dostawać darmowe próbki kosmetyków/perfum?
Podobno można zamawiać przez strony ale nie wiem czy to działa i czy jest bezpieczne - znajoma korzystała z xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjak-to-dziala i mówiła, że niby ok...
Poradzcie
Przejrzałam te stronę i w regulaminie jest napisane że Ty udostepniasz swoje dane osobowe ale oni nie gwarantują że dostaniesz próbki. Mało tego w każdej kategorii tych niby-próbek napisali że "Nie znaleziono próbek w danej kategorii". Jak nie chcesz byc zasypywana reklamami to lepiej sie tam nie rejestruj, a jesli chcesz przetestować kosmetyk zanim go kupisz to popytaj w drogeriach, aptekach lub u konsultantek Avon czy Orifalame, ale jak chcesz tylko wyciagnac od tych osób próbki to daj sobie spokój bo na taki numer to pójda tylko raz. Oni też za próbki płacą.
Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.
Użytkownik balbisia19 napisał w wiadomości:
> Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w
> kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas
> sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.
dokładnie.
Link ukryłam, musisz miec na to zgodę administratora, umieszczanie tego typu reklamy jest niezgodne z regulaminem!
makusia