Forum

Zdrowie i uroda

Darmowe próbki

• Autor: mar0987 Data: 2010-09-16 00:39:29

Hej,

Nie wiecie skad można dostawać darmowe próbki kosmetyków/perfum?
    Podobno można zamawiać przez strony ale nie wiem czy to działa i czy jest bezpieczne - znajoma korzystała z xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjak-to-dziala i mówiła, że niby ok...

Poradzcie

• Autor: caroline1983 Data: 2010-09-16 09:05:18

Przejrzałam te stronę i w regulaminie jest napisane że Ty udostepniasz swoje dane osobowe ale oni nie gwarantują że dostaniesz próbki. Mało tego w każdej kategorii tych niby-próbek napisali że "Nie znaleziono próbek w danej kategorii". Jak nie chcesz byc zasypywana reklamami to lepiej sie tam nie rejestruj, a jesli chcesz przetestować kosmetyk zanim go kupisz to popytaj w drogeriach, aptekach lub u konsultantek Avon czy Orifalame, ale jak chcesz tylko wyciagnac od tych osób próbki to daj sobie spokój bo na taki numer to pójda tylko raz. Oni też za próbki płacą.

• Autor: balbisia19 Data: 2010-09-16 09:52:09

Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.

• Autor: makusia Data: 2010-09-16 10:27:03

Użytkownik balbisia19 napisał w wiadomości:
    > Własnie tez z ciekawosci zajrzalam na ta strone. Taka sama informacja w
    > kazdej kategorii - nie znaleziono próbek. Wydaje mi sie ze to jakas
    > sciema, a chodzi tylko o udostepnienie danych.

dokładnie.

• Autor: makusia Data: 2010-09-16 11:19:07

Link ukryłam, musisz miec na to  zgodę administratora, umieszczanie tego typu reklamy jest niezgodne z regulaminem!
    makusia

Przejdź do pełnej wersji serwisu