Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pytanie do Warszawiaków ;) Proszę o pomoc!!!

• Autor: lalasek Data: 2010-09-17 19:49:14

Witam!
    Mam pytanko do ludzi z Warszawy.
    Jak dojechać z Warszawy /centrum/ na ulicę Szeligowską?
    Chodzi mi dokładnie o Studio Transcolor w Szeligach k/Warszawy.
    Czy to jest daleko od Centrum?
    Bardzo proszę o pomoc

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-17 20:19:33

Te Szeligi są kilkanaście kilometrów od naszej działki, ale nie wiem czym tam dojechać z Centrum, jedynie taksówką , albo własnym samochodem.Chyba że chodzi Ci o jakieś inne Szeligi, których ja nie znam:)
    Podam Ci link , Szeligi .

http://mapy.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=warszawa,+polska&ie=UTF8&z=14

Nie wiem co z tą mapą, nie pokazuje tutaj , a zaznaczyłam na zielono:( wiem że musisz dojechać Na Mory przy Tesco, trasa Poznańską, a Szeligi są po prawej stronie., ale trzeba jeszcze jechać, kilka kilometrów w bok.

tutaj powinno działać:)
    http://mapy.eholiday.pl/mapa-szeligi-ozarow_mazowiecki-ozarow_mazowiecki.html

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-17 20:32:26

Czerwona linia to główna trasa z Warszawy na Poznań, zawsze tędy jeździmy na działkę,  więc trafisz na pewno.

• Autor: jareksz Data: 2010-09-17 21:07:12

Internet podpowiada, że ulica się nazywa Ruchliwa.  Od centrum jest to kawał drogi i zwykle bardzo zakorkowaną trasą. Jeżeli to od dw. centralnego to najszybciej będzie tramwaj na okęcie. np. siódemką

• Autor: jareksz Data: 2010-09-19 18:53:58

niech się wykłócają, a ja sprostuję: Inna lokalizacja pewnie ta prawidłowa to za Lazurową w pobliżu Połczyńskiej. Z Dworca Centralnego autobus 105 ale kawałek trzeba dojść. 

http://jakdojade.pl/

• Autor: spajdermen Data: 2010-09-18 08:16:44

Podała ci trasę na działkę o to już wiesz jak dojechać na działkę ale na Szeligowską dalej nie .

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-18 10:05:36

Co wiedziała to podała :)))))))) a Ty skoro uważasz się za takiego mądrego, to podaj lepszą trasę ,a tak przy okazji :) daruj sobie już to czepialstwo, bo zaczyna mnie to już śmieszyc

• Autor: spajdermen Data: 2010-09-19 09:07:02

Trzeba wiedzieć co się mówi a nie mówić co sie wie.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-19 09:37:31

Właśnie, trzeba wiedziec, wychodzi na to że Ty nie wiesz, więc nie wiem po co się odzywasz w tym wątku,:)

• Autor: spajdermen Data: 2010-09-19 15:46:20

Jak zwykle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ale widzę że taka twoja uroda.
    Zaprowadziłaś człowieka na działkę więc przypominam ci że nie pytał o drogę na działkę ani czy posiadasz takową.
    Więc tylko przypominam że jesli masz coś do powiedzenia konkretnego i posiadasz dostateczną wiedzę to wypowiadaj sie na temat ( dobże by było)
    Chyba że chodzi o to żeby gadać, ja nigdy w ten sposób nie odzywałem sie do ciebie więc trochę zbastój, zachowaj poziom na tej stronie.

Serdecznie pozdrawiam.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-19 18:37:51

Posłuchaj skoro ty nie umiesz czytac , to nie moja wina, wstawiłam wyżej 2 link z mapą, trzeba było może najpierw go otworzyc, a dopiero później się wypowiadac.Wyraźnie mapa pokazuje strzałką miejscowośc Szeligi pod Warszawą , innej nie znam.
    Co do słowa zbastój, takiego nie znam, ale coś mi się zdaje że chyba błąd walnąłeś ortograficzny tak jak w słowie DOBRZE.
    Zdjęcie wstawiam żeby Ci pokazac że nikogo nie wyprowadziłam na swoją działkę , ale do miejscowości Szeligi.

• Autor: Czeslaw Data: 2010-09-25 20:50:38

Ul. Szeligowska i Szeligi to 2 różne punkty Warszawy. I o ile net nie buja, to studio Transcolor znajduje się na Szeligowskiej . Z centrum bus 105

• Autor: bahus Data: 2010-09-25 22:35:12

A ja korzystając z okazji proszę o wskazówki jak dojechać do działki Mamy Różyczki....Zdradzę wam mój sekret ...wybieram się na przepyszniaste pierogi. (terminu jeszcze nie ustaliłem)....
    Bahus

Przejdź do pełnej wersji serwisu