Witam! Mam pytanko do ludzi z Warszawy. Jak dojechać z Warszawy /centrum/ na ulicę Szeligowską? Chodzi mi dokładnie o Studio Transcolor w Szeligach k/Warszawy. Czy to jest daleko od Centrum? Bardzo proszę o pomoc
Te Szeligi są kilkanaście kilometrów od naszej działki, ale nie wiem czym tam dojechać z Centrum, jedynie taksówką , albo własnym samochodem.Chyba że chodzi Ci o jakieś inne Szeligi, których ja nie znam:) Podam Ci link , Szeligi .
Nie wiem co z tą mapą, nie pokazuje tutaj , a zaznaczyłam na zielono:( wiem że musisz dojechać Na Mory przy Tesco, trasa Poznańską, a Szeligi są po prawej stronie., ale trzeba jeszcze jechać, kilka kilometrów w bok.
Internet podpowiada, że ulica się nazywa Ruchliwa. Od centrum jest to kawał drogi i zwykle bardzo zakorkowaną trasą. Jeżeli to od dw. centralnego to najszybciej będzie tramwaj na okęcie. np. siódemką
niech się wykłócają, a ja sprostuję: Inna lokalizacja pewnie ta prawidłowa to za Lazurową w pobliżu Połczyńskiej. Z Dworca Centralnego autobus 105 ale kawałek trzeba dojść.
Co wiedziała to podała :)))))))) a Ty skoro uważasz się za takiego mądrego, to podaj lepszą trasę ,a tak przy okazji :) daruj sobie już to czepialstwo, bo zaczyna mnie to już śmieszyc
Jak zwykle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ale widzę że taka twoja uroda. Zaprowadziłaś człowieka na działkę więc przypominam ci że nie pytał o drogę na działkę ani czy posiadasz takową. Więc tylko przypominam że jesli masz coś do powiedzenia konkretnego i posiadasz dostateczną wiedzę to wypowiadaj sie na temat ( dobże by było) Chyba że chodzi o to żeby gadać, ja nigdy w ten sposób nie odzywałem sie do ciebie więc trochę zbastój, zachowaj poziom na tej stronie.
Posłuchaj skoro ty nie umiesz czytac , to nie moja wina, wstawiłam wyżej 2 link z mapą, trzeba było może najpierw go otworzyc, a dopiero później się wypowiadac.Wyraźnie mapa pokazuje strzałką miejscowośc Szeligi pod Warszawą , innej nie znam. Co do słowa zbastój, takiego nie znam, ale coś mi się zdaje że chyba błąd walnąłeś ortograficzny tak jak w słowie DOBRZE. Zdjęcie wstawiam żeby Ci pokazac że nikogo nie wyprowadziłam na swoją działkę , ale do miejscowości Szeligi.
A ja korzystając z okazji proszę o wskazówki jak dojechać do działki Mamy Różyczki....Zdradzę wam mój sekret ...wybieram się na przepyszniaste pierogi. (terminu jeszcze nie ustaliłem).... Bahus
Witam!
Mam pytanko do ludzi z Warszawy.
Jak dojechać z Warszawy /centrum/ na ulicę Szeligowską?
Chodzi mi dokładnie o Studio Transcolor w Szeligach k/Warszawy.
Czy to jest daleko od Centrum?
Bardzo proszę o pomoc
Te Szeligi są kilkanaście kilometrów od naszej działki, ale nie wiem czym tam dojechać z Centrum, jedynie taksówką , albo własnym samochodem.Chyba że chodzi Ci o jakieś inne Szeligi, których ja nie znam:)
Podam Ci link , Szeligi .
http://mapy.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=warszawa,+polska&ie=UTF8&z=14
Nie wiem co z tą mapą, nie pokazuje tutaj , a zaznaczyłam na zielono:( wiem że musisz dojechać Na Mory przy Tesco, trasa Poznańską, a Szeligi są po prawej stronie., ale trzeba jeszcze jechać, kilka kilometrów w bok.
tutaj powinno działać:)
http://mapy.eholiday.pl/mapa-szeligi-ozarow_mazowiecki-ozarow_mazowiecki.html
Czerwona linia to główna trasa z Warszawy na Poznań, zawsze tędy jeździmy na działkę, więc trafisz na pewno.
Internet podpowiada, że ulica się nazywa Ruchliwa. Od centrum jest to kawał drogi i zwykle bardzo zakorkowaną trasą. Jeżeli to od dw. centralnego to najszybciej będzie tramwaj na okęcie. np. siódemką
niech się wykłócają, a ja sprostuję: Inna lokalizacja pewnie ta prawidłowa to za Lazurową w pobliżu Połczyńskiej. Z Dworca Centralnego autobus 105 ale kawałek trzeba dojść.
http://jakdojade.pl/
Podała ci trasę na działkę
o to już wiesz jak dojechać na działkę ale na Szeligowską dalej nie .
Co wiedziała to podała :)))))))) a Ty skoro uważasz się za takiego mądrego, to podaj lepszą trasę ,a tak przy okazji :) daruj sobie już to czepialstwo, bo zaczyna mnie to już śmieszyc
Trzeba wiedzieć co się mówi a nie mówić co sie wie.
Właśnie, trzeba wiedziec, wychodzi na to że Ty nie wiesz, więc nie wiem po co się odzywasz w tym wątku,:)
Jak zwykle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ale widzę że taka twoja uroda.
Zaprowadziłaś człowieka na działkę więc przypominam ci że nie pytał o drogę na działkę ani czy posiadasz takową.
Więc tylko przypominam że jesli masz coś do powiedzenia konkretnego i posiadasz dostateczną wiedzę to wypowiadaj sie na temat ( dobże by było)
Chyba że chodzi o to żeby gadać, ja nigdy w ten sposób nie odzywałem sie do ciebie więc trochę zbastój, zachowaj poziom na tej stronie.
Serdecznie pozdrawiam.
Posłuchaj skoro ty nie umiesz czytac , to nie moja wina, wstawiłam wyżej 2 link z mapą, trzeba było może najpierw go otworzyc, a dopiero później się wypowiadac.Wyraźnie mapa pokazuje strzałką miejscowośc Szeligi pod Warszawą , innej nie znam.
Co do słowa zbastój, takiego nie znam, ale coś mi się zdaje że chyba błąd walnąłeś ortograficzny tak jak w słowie DOBRZE.
Zdjęcie wstawiam żeby Ci pokazac że nikogo nie wyprowadziłam na swoją działkę , ale do miejscowości Szeligi.
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=warszawa+mapa+ul.szeligowska&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Szeligowska,+Warszawa&gl=pl&ei=OimZTJmGOIabOJvt-JIP&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBsQ8gEwAA
Faktycznie autobusem 105 z centralnego, a dalej niestety pieszo lub taryfą
Ul. Szeligowska i Szeligi to 2 różne punkty Warszawy. I o ile net nie buja, to studio Transcolor znajduje się na Szeligowskiej . Z centrum bus 105
A ja korzystając z okazji proszę o wskazówki jak dojechać do działki Mamy Różyczki....Zdradzę wam mój sekret ...wybieram się na przepyszniaste pierogi. (terminu jeszcze nie ustaliłem)....
Bahus