Rosół z makaronem własnej roboty, grzyby leśne duszone w śmietanie, ziemniaki pure, sałata z sosem mojego pomysłu, piwo. (opcjonalnie sok z czarnej porzeczki...własne przerwory) Bahus
rosół z makaronem ziemniaki duszone polędwiczka w sosie śmietanowym buraczki zasmażane z jabłkiem kompot jabłkowo - aroniowy na deser ciasto amerykańskie z przepisu na WŻ
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Co Wy z tymi rosołami :DU nas ryż z marchewką i kukurydzą, szynka > pieczona, brokuły i kalafior.
Hahaha ....faktycznie "rosołowo" się zrobiło...ale to fajowo, w końcu jesteśmy Polakami a dla większości niedziela bez rosłu to nie niedziela....I TAK TRZYMAĆ !!!!!! Bahus
U mnie dzisiaj wczorajszy obiad czyli rosół z lanymi kluskami, ziemniaki, kapusta zasmazana i paleczki kurczaka / piersi z zoltym serem z piekarnika. Deser - koktajl malinowy z polewa toffi.
Rosół z makaronem własnej roboty, grzyby leśne duszone w śmietanie, ziemniaki pure, sałata z sosem mojego pomysłu, piwo. (opcjonalnie sok z czarnej porzeczki...własne przerwory)
Bahus
rosól z makaronem
ziemnaki tłuczone
pieczony karczek w ziołach
lub filety z kurczaka
tegoroczne grzyby w sosie smietanowym
buraczki
do wyboru do koloru
rosól z makaronem
ziemiaczki z koperkiem schab z migdalami salatka z białej kapusty sok z czarnej porzeczki
a na deser sernik
rosół z makaronem
ziemniaki duszone
polędwiczka w sosie śmietanowym
buraczki zasmażane z jabłkiem
kompot jabłkowo - aroniowy
na deser ciasto amerykańskie z przepisu na WŻ
Co Wy z tymi rosołami :D
U nas ryż z marchewką i kukurydzą, szynka pieczona, brokuły i kalafior.
niedziela...:)
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Co Wy z tymi rosołami :DU nas ryż z marchewką i kukurydzą, szynka
> pieczona, brokuły i kalafior.
Hahaha ....faktycznie "rosołowo" się zrobiło...ale to fajowo, w końcu jesteśmy Polakami a dla większości niedziela bez rosłu to nie niedziela....I TAK TRZYMAĆ !!!!!!
Bahus
Martadela smażona w panierce , surówka z pekinki oraz tłuczone ziemniaki.
Kotlety z kaszy gryczanej, sos z mięsa i grzybów lesnych i kapusta zasmażana
zupa pomidorowa z makaronem, jajka sadzone z kasza gryczana kalafior i kefir do popicia
U mnie dzisiaj wczorajszy obiad czyli rosół z lanymi kluskami, ziemniaki, kapusta zasmazana i paleczki kurczaka / piersi z zoltym serem z piekarnika. Deser - koktajl malinowy z polewa toffi.