Proszę o szybką pomoc...chcę zrobić sos mięsno-grzybowy, mam mięso gulaszowe wieprzowe i obgotowane leśne grzyby i co mam najpierw do gara wrzucić? Najpierw mięso czy grzyby, czy może i to i to w tym samym czasie, żeby sie razem dusiło???? Prosze o szybką odpowiedz bo zaraz muszę wstawiać obiad
Proszę o szybką pomoc...chcę zrobić sos mięsno-grzybowy, mam mięso gulaszowe wieprzowe i obgotowane leśne grzyby i co mam najpierw do gara wrzucić? Najpierw mięso czy grzyby, czy może i to i to w tym samym czasie, żeby sie razem dusiło???? Prosze o szybką odpowiedz bo zaraz muszę wstawiać obiad
Ja bym najpierw obsmazyla mieso, jak grzyby wsadzisz najpierw, a puszcza sok to mieso sie tylko ugotuje.
Ale grzyby są już obgotowane. Wrzuciłam teraz mięso do garnka, dusi sie pod przykryciem, a potem dodam grzyby...może wyjdzie coś z tego
Napewno cos wyjdzie
. I napewno bedzie pyszne.
Napisz co wyszło i może wstawisz przepis jeżeli wyszedł fajny.
Wyszedł całkiem przyzwoice smaczny sosik
Jutro wstawię przepis