Witam wszystkich:) Kochani nazywam sie Monika, mam 27 lat i jestem mloda zona i mamusia rocznego Mikolajka;)mam nadzieje, ze na tej stronie znajde wiele ciekawych przepisow, czegos sie naucze i moze sama cos zaproponuje:)piszcie do mnie, pozdrawiam goraco
Witaj i baw się dobrze, staraj się nie wstawiać przepisów i artykułów na kolorowo, przypisuj je tylko do jednej wybranej grupy przepisów lub artykułów, a nie do wszystkiego, co się da, nie używaj samych wielkich liter, dodawaj autorskie materiały - nie kopiuj :)
Hihihi, posiusialam sie ze smiechu..........jeszcze nic sie nie zaczelo a juz sie skonczylo :)))))))))) Wkn powinna tak kazdego "nowego" powitac, bedzie mniej balaganu
Zaczęło sie Tineczko, od skopiowanego przepisu i zdjęcia.. i dobrze ze szybko skończyło, a co do takiego powitania jestem za obiema"ręcami" i fajnie by było gdyby nowozalogowany, dostawał takie powitanie na dzień dobry, przy rejestracji:))
Za późno, dziwnie zareagowała na to, że skorzystałam z jej powitania i poprosiłam o stosowanie do kilku podstawowych zasad u nas - no i skasowała konto. Mówi się trudno.
Ej, no co wy? Nie wiem, bo nie widzialam - ale gdyby mnie ktos tak powital, to by mi sie "po ludzku" przykro zrobilo. Byc moze byly to skopiowane przepisy, ale tyle sie trabi, zeby na PW taka wiadomosc przeslac, albo najpierw zglosic administratorom - niech oni dzialaja, a nie na forum roztrzasac...
Buraczku kochany, prośby na PW nie działają zawsze, do wszystkich nie dotrzemy choćbyśmy się skicha...y:) A takie powitanie.....przecież w tym nie ma nic złego , to tylko normalne reguły:)
Reguly regulami, ale takie powitanie - to jakby z gory zakladac nieczyste intencje nowego uzytkownika. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, ale tez bym chyba sie poczula, jak gdyby mi ktos na dzien dobry w pysk strzelil. Jeszcze raz podkresle, ze nie wiem dokladnie jak sytuacja wygladala.
Zanim zaczelam wstawiac przepisy (kupe lat temu), to sobie porozmawialam z administracja, poprosilam o pomoc z czcionką polską itd........
Bardzo ciezko robic porzadek po fakcie, dzisiaj znalazlam 2 przepisy z doslownie kropka w kropke te same slowa, te same skladniki.......wiec, kto z tych pan byl pierwszy i ktos skopiowal, albo obydwa przepisy sa kopia innego skas tam :(((((((
Uwazam, ze bardziej dorosla reakcja strasznie "pokrzywdzonej" byloby przeprosic ( za niedoczytanie regul WZ) , wycofac nieprawidlowe przepisy i spokojnie rozeznac sie ze strona WZ-tu i wymogami na wstawianie przepisow do publikacji na WZ.
Zauważyłam wątek dopiero dzisiaj!! Oj i mnie nie dużo brakowało, żeby się posiusiać z Twoich tekstów-ukłony!!
A co do powitania Wkn-to też podpisuję się obiema rękami. A może taki tekst powinien być już na początku, jeszcze niczym będzie możliwość założenia konta. Pozdrawiam!!
Witam wszystkich:) Kochani nazywam sie Monika, mam 27 lat i jestem mloda zona i mamusia rocznego Mikolajka;)mam nadzieje, ze na tej stronie znajde wiele ciekawych przepisow, czegos sie naucze i moze sama cos zaproponuje:)piszcie do mnie,
pozdrawiam goraco
Pozdrawiam Mikołaja i jego tatusia, a tobię życzę miłego gotowania w doborowym towarzystwie!!
Witam,bardzo przyda się WŻ dla młodej Pani domu.Życzę wytrwałości w poszeżaniu wiedzy kulinarnej.Pozdrawiam.
Witaj i baw się dobrze,
staraj się nie wstawiać przepisów i artykułów na kolorowo, przypisuj je tylko do jednej wybranej grupy przepisów lub artykułów, a nie do wszystkiego, co się da, nie używaj samych wielkich liter, dodawaj autorskie materiały - nie kopiuj :)
O masz ci los, wystraszyłam ją i wszystko skasowała.
Rzeczywiscie skasowała przepisy. Chyba się przestraszyła
. Nawet swoje konto usunęła :-(
Prawda w oczy kole :) jeśli miała wstawiac skopiowane przepisy, to dobrze sie stało!
Hihihi, posiusialam sie ze smiechu..........jeszcze nic sie nie zaczelo a juz sie skonczylo :))))))))))
Wkn powinna tak kazdego "nowego" powitac, bedzie mniej balaganu
Zaczęło sie Tineczko, od skopiowanego przepisu i zdjęcia.. i dobrze ze szybko skończyło, a co do takiego powitania jestem za obiema"ręcami" i fajnie by było gdyby nowozalogowany, dostawał takie powitanie na dzień dobry, przy rejestracji:))
Makusiu, ja tez jestem za takim....powitaniem:)
Witaj:)))
Za późno,
dziwnie zareagowała na to, że skorzystałam z jej powitania i poprosiłam o stosowanie do kilku podstawowych zasad u nas - no i skasowała konto. Mówi się trudno.
Nieczyste sumienie?
Dorotko
Ej, no co wy?
Nie wiem, bo nie widzialam - ale gdyby mnie ktos tak powital, to by mi sie "po ludzku" przykro zrobilo.
Byc moze byly to skopiowane przepisy, ale tyle sie trabi, zeby na PW taka wiadomosc przeslac, albo najpierw zglosic administratorom - niech oni dzialaja, a nie na forum roztrzasac...
Buraczku kochany, prośby na PW nie działają zawsze, do wszystkich nie dotrzemy choćbyśmy się skicha...y:) A takie powitanie.....przecież w tym nie ma nic złego , to tylko normalne reguły:)
Reguly regulami, ale takie powitanie - to jakby z gory zakladac nieczyste intencje nowego uzytkownika.
Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, ale tez bym chyba sie poczula, jak gdyby mi ktos na dzien dobry w pysk strzelil. Jeszcze raz podkresle, ze nie wiem dokladnie jak sytuacja wygladala.
Ale Ty na powitanie nie wkleiłaś kopiowanego przepisu i zdjecia;) A tak wygladała sytuacja:)
Dziekuje za wyjasnienie.
Ej, moja Kochana Slodyczo :)
Zanim zaczelam wstawiac przepisy (kupe lat temu), to sobie porozmawialam z administracja, poprosilam o pomoc z czcionką polską itd........
Bardzo ciezko robic porzadek po fakcie, dzisiaj znalazlam 2 przepisy z doslownie kropka w kropke te same slowa, te same skladniki.......wiec, kto z tych pan byl pierwszy i ktos skopiowal, albo obydwa przepisy sa kopia innego skas tam :(((((((
Uwazam, ze bardziej dorosla reakcja strasznie "pokrzywdzonej" byloby przeprosic ( za niedoczytanie regul WZ) , wycofac nieprawidlowe przepisy i spokojnie rozeznac sie ze strona WZ-tu i wymogami na wstawianie przepisow do publikacji na WZ.
Witam
Kogo???
Zauważyłam wątek dopiero dzisiaj!! Oj i mnie nie dużo brakowało, żeby się posiusiać z Twoich tekstów-ukłony!!
Hihihi, masz lepsze, mlodsze zawory, ja nawet jak trzymam mocno, to przy smianiu sie kropelka jakas zawsze chce sie wydostac do g..i :))))))
Buziaki i pozdrawiam!!!