Do napisania tego wątku skłonił mnie dzisiejszy poranny program w telewizji - pani prowadząca była w "szoku" , że zaproszeni goście przeżyli w związku po 30 lat. Na początku września minęła 45 rocznica mojego ślubu - to szmat czasu, były burze i wichury i dużo słonecznych dni. Dzieci dorosłe, samodzielne, wnuczki kochane . Teraz dwoje emerytów w domu, na działce, w lesie - jednym słowem " robimy co chcemy " . Czy ktoś mnie " przebije " w stażu małżeńskim ? Pozdrawiam serdecznie !
Widać że dobrze Wam z sobą razem:) Gratuluję;) Nam strzeliła 21 rocznica ślubu w kwietniu ( 23 lata razem) , i nie odpuszczę!! pobijemy Was w przyszłosci
PS program oglądałam, ale wiesz, Pieńkowska była w szoku, bo to małżeństwa "show-biznesu" , a w Ich świecie taki staż małżeński jest rzadkością:))))
Gratuluję takiej rocznicy !!! Moi rodzice w sierpniu obchodzili 40 rocznicę zawarcia swojego związku małżeńskiego.Czyli jest to możliwe ... Życzę jeszcze wielu następnych rocznic obchodzonych w zdrowiu i szczęściu.
Ja to na pewno nie przebije... U mnie trzeba odciac "4" od twojego jubileuszu ;-)
Ale moja babcia z dziadkiem obchodzili w tym roku 60 rocznice slubu!!! Na ich podstawie stwierdzam, ze przeciwienstwa rzeczywiscie sie przyciagaja ;-))))
Użytkownik słodki buraczek napisał w wiadomości: > Ja to na pewno nie przebije... U mnie trzeba odciac "4" od twojego jubileuszu > ;-) > Ale moja babcia z dziadkiem obchodzili w tym roku 60 rocznice slubu!!! Na ich > podstawie stwierdzam, ze przeciwienstwa rzeczywiscie sie przyciagaja ;-))))
Do napisania tego wątku skłonił mnie dzisiejszy poranny program w telewizji - pani prowadząca była w "szoku" , że zaproszeni goście przeżyli w związku po 30 lat. Na początku września minęła 45 rocznica mojego ślubu - to szmat czasu, były burze i wichury i dużo słonecznych dni. Dzieci dorosłe, samodzielne, wnuczki kochane . Teraz dwoje emerytów w domu, na działce, w lesie - jednym słowem " robimy co chcemy " . Czy ktoś mnie " przebije " w stażu małżeńskim ? Pozdrawiam serdecznie !
Kochana, wielkie gratulacje Tobie i Mezatemu!!!! :)
Ja moge jedynie "przebic" stazem pozamalzenskim, niedlugo....hihihi
Widać że dobrze Wam z sobą razem:) Gratuluję;)

Nam strzeliła 21 rocznica ślubu w kwietniu ( 23 lata razem) , i nie odpuszczę!! pobijemy Was w przyszłosci
PS program oglądałam, ale wiesz, Pieńkowska była w szoku, bo to małżeństwa "show-biznesu" , a w Ich świecie taki staż małżeński jest rzadkością:))))
Gratuluję takiej rocznicy !!! Moi rodzice w sierpniu obchodzili 40 rocznicę zawarcia swojego związku małżeńskiego.Czyli jest to możliwe ... Życzę jeszcze wielu następnych rocznic obchodzonych w zdrowiu i szczęściu.
Ja to na pewno nie przebije... U mnie trzeba odciac "4" od twojego jubileuszu ;-) Ale moja babcia z dziadkiem obchodzili w tym roku 60 rocznice slubu!!! Na ich podstawie stwierdzam, ze przeciwienstwa rzeczywiscie sie przyciagaja ;-))))
Użytkownik słodki buraczek napisał w wiadomości:
> Ja to na pewno nie przebije... U mnie trzeba odciac "4" od twojego jubileuszu
> ;-)
> Ale moja babcia z dziadkiem obchodzili w tym roku 60 rocznice slubu!!! Na ich
> podstawie stwierdzam, ze przeciwienstwa rzeczywiscie sie przyciagaja ;-))))
Oj tak tak!!! zgadzam się
Dowod:
+
= moje malzenstwo.
Interpretacja: kto sie pod jakim symbolem chowa - dowolna; najczesciej zmienna
Skąd ja to znam
No nie mow, ze mamy wspolnego meza!
Dziękuję wszystkim za miłe slowa i czekam na " przebicie ". Pozdrawiam !
Watpie w to "przebicie" tu na forum. Ile 60+ latek jest tutaj wsrod nas? :))))))))
Może nie chcą się przyznać do tak "słusznego " wieku ? Pozdrawiam !
Moze:)) Pozdrawiam cieplutko!!!
Przebić nie przebiję, ale.... 22.09. minie 38 lat. Rzymianko, składam Ci gratulacje. Należy się medal za wytrwałość.
To już dzisiaj składam Wam najlepsze życzeania na dalsze 38 lat. Pozdrawiam !
Lajanku, serdeczne gratulacje Wam sle!!!
Szczęścia Lajanku,na dalsze wspólne lata:))
Życzę następnych 38 lat wspólnego pożycia małżeńskiego. :))
Gratuluję tak pięknej rocznicy,do przebicia mi daleko,bo wczoraj obchodziliśmy z mężem dopiero a może już 13-tą rocznicę ślubu.
Niech ta 13 będzie szczęśliwą " 13 " dla Was obojga. Pozdrawiam !
Gratuluję takiego stażu małżeńskiego! Nie dam rady przebić Wasz staż. W marcu 2011 roku będziemy z męzem obchodzić 45 rocznicę.! Pozdrawiam. :))
Ja również gratuluję, to tylko pół roku różnicy, czyli jest nas już dwie. Pozdrawiam serdecznie !
Dziękuję za gratulacje, !