Cześć! Mam na imię Jola lat 30. Ostatnio moim głównym zajęciem jest gotowanie (co prawda tylko dla mnie i męża ale...) i dlatego pomyślałam, że miło by było skorzystać z Waszych porad i podzielić sie z Wami moimi pomysłami. A wiec witajcie!
Jolu witaj w szerokim gronie fascynatów sztuką kulinarną. Tutejsze strony to wielka kopalnia pomysłów !!! W każdej chwili masz pod ręką sprawdzone przepisy i pomysły na przepis jaki sobie tylko wymarzysz ... Pozdrawiam i życzę niezapomnianych i owocnych chwil spędzonych w kuchni - ja to uwielbiam. Kuchnia jest moim terytorium. A więc Witaj :)
Cześć!
) i dlatego pomyślałam, że miło by było skorzystać z Waszych porad i podzielić sie z Wami moimi pomysłami.
Mam na imię Jola lat 30.
Ostatnio moim głównym zajęciem jest gotowanie (co prawda tylko dla mnie i męża ale...
A wiec witajcie!
Witaj:)
Witaj Jolu;)
Jolu witaj w szerokim gronie fascynatów sztuką kulinarną. Tutejsze strony to wielka kopalnia pomysłów !!! W każdej chwili masz pod ręką sprawdzone przepisy i pomysły na przepis jaki sobie tylko wymarzysz ...
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych i owocnych chwil spędzonych w kuchni - ja to uwielbiam. Kuchnia jest moim terytorium.
A więc Witaj :)
Witamy, witamy!!!
Witam!!