Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pytanie do Tineczki....

• Autor: bahus Data: 2010-09-22 22:58:30

Skąd Ty to wszystko wiesz?????
    Bahus

• Autor: bahus Data: 2010-09-22 23:07:24

No myślę, że nie pozostawisz mnie bez odpowiedzi...no przecież jesteśmy przyjaciółmi prawda? Pamiętam jak mnie broniłaś...w pamiętnym wątku..

Oczywiście to żarty. Już mnie denerwuje to ciągłe czytanie na "wolnych i frywolnych" próśb i utyskiwań na okropnie nieudane matrymonia....Co to się wyrabia? Nie ma o czym rozmawiać?...gdzie to dawne roześmiane Wielkie Żarcie?

• Autor: tineczka Data: 2010-09-23 00:24:26

Pewnie, ze nie zostawie Ciebie bez odpowiedzi, przeciez mnie znasz wzdluz i wszerz :))))))

Kochany , czasy ciekawych rozmow na wolnych i frywolnych minely...nie ma juz "starej gwardii Wz" , teraz mozemy sobie pogadac o kebabie ...........

• Autor: basiulka Data: 2010-09-23 12:37:37

no popatrz Bahusku,nawet jestes kochany.................przez Tineczke hahaha:))

• Autor: tineczka Data: 2010-09-23 23:43:54

a masz jakis problem z moim kochaniem Bahuska ????????????

• Autor: basiulka Data: 2010-09-23 23:59:16

hahahhaaaaaaaaaaaaaa..a kochaj sobie kogo tylko chcesz byleby ze wzajemnoscia:)

• Autor: tineczka Data: 2010-09-24 00:32:21

to serdeczne dzieki za pozwolenie na kochanie kogo chce !

• Autor: tineczka Data: 2010-09-22 23:13:57

Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja pasja, wiec caly czas edukuje sie na bieżąco.
    Zycie nauczylo mnie duzo po drodze i nadal uczy mnie  kazdego dnia :)

• Autor: bahus Data: 2010-09-22 23:19:38

Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
    > Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja
    > pasja, wiec caly czas edukuje sie na bierzaco.Zycie nauczylo mnie duzo po
    > drodze i nadal uczy mnie  kazdego dnia :)

"Wszystko" to takie uogólnienie.
    Tineczko...a gdybym Ci dał 5 milionów koron (czeskich, bo szwedzkich niestety nie mam) To napisałabyś, że Polska jest 100 razy lepsza, piękniejsza i poza J Kaczyńskim pełna mądrych i uczciwych polityków?. Zupełnie odwrotnie niż w tej wstrętnej Szwecji. no proszę odpowiedz
    Bahus

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-22 23:24:52

Ło matko Bahus, jak dobrze że to znów jesteś, dawny uśmiechnięty Bahus:)od razu mi humor poprawiłeś.

• Autor: tineczka Data: 2010-09-23 23:49:35

Bahusku, pier.....z niesamowicie, bo nie masz 5 milionow obojetnie jakich koron do dania, pozatym nie lubie zadnych politykow ani szwedzkich ani polskich........wrrrrrrrr!!!

Obydwa kraje sa przepiekne na swoj sposob, zreszta nie tylko te:)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu