No myślę, że nie pozostawisz mnie bez odpowiedzi...no przecież jesteśmy przyjaciółmi prawda? Pamiętam jak mnie broniłaś...w pamiętnym wątku..
Oczywiście to żarty. Już mnie denerwuje to ciągłe czytanie na "wolnych i frywolnych" próśb i utyskiwań na okropnie nieudane matrymonia....Co to się wyrabia? Nie ma o czym rozmawiać?...gdzie to dawne roześmiane Wielkie Żarcie?
Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja pasja, wiec caly czas edukuje sie na bieżąco. Zycie nauczylo mnie duzo po drodze i nadal uczy mnie kazdego dnia :)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja > pasja, wiec caly czas edukuje sie na bierzaco.Zycie nauczylo mnie duzo po > drodze i nadal uczy mnie kazdego dnia :)
"Wszystko" to takie uogólnienie. Tineczko...a gdybym Ci dał 5 milionów koron (czeskich, bo szwedzkich niestety nie mam) To napisałabyś, że Polska jest 100 razy lepsza, piękniejsza i poza J Kaczyńskim pełna mądrych i uczciwych polityków?. Zupełnie odwrotnie niż w tej wstrętnej Szwecji. no proszę odpowiedz Bahus
Bahusku, pier.....z niesamowicie, bo nie masz 5 milionow obojetnie jakich koron do dania, pozatym nie lubie zadnych politykow ani szwedzkich ani polskich........wrrrrrrrr!!!
Obydwa kraje sa przepiekne na swoj sposob, zreszta nie tylko te:)))
Skąd Ty to wszystko wiesz?????
Bahus
No myślę, że nie pozostawisz mnie bez odpowiedzi...no przecież jesteśmy przyjaciółmi prawda? Pamiętam jak mnie broniłaś...w pamiętnym wątku..
Oczywiście to żarty. Już mnie denerwuje to ciągłe czytanie na "wolnych i frywolnych" próśb i utyskiwań na okropnie nieudane matrymonia....Co to się wyrabia? Nie ma o czym rozmawiać?...gdzie to dawne roześmiane Wielkie Żarcie?
Pewnie, ze nie zostawie Ciebie bez odpowiedzi, przeciez mnie znasz wzdluz i wszerz :))))))
Kochany , czasy ciekawych rozmow na wolnych i frywolnych minely...nie ma juz "starej gwardii Wz" , teraz mozemy sobie pogadac o kebabie ...........
no popatrz Bahusku,nawet jestes kochany.................przez Tineczke hahaha:))
a masz jakis problem z moim kochaniem Bahuska ????????????
hahahhaaaaaaaaaaaaaa..a kochaj sobie kogo tylko chcesz byleby ze wzajemnoscia:)
to serdeczne dzieki za pozwolenie na kochanie kogo chce !
Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja pasja, wiec caly czas edukuje sie na bieżąco.
Zycie nauczylo mnie duzo po drodze i nadal uczy mnie kazdego dnia :)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Nie mam pojecia o jakie "wszystko" Tobie chodzi. Kulinaria jest moja
> pasja, wiec caly czas edukuje sie na bierzaco.Zycie nauczylo mnie duzo po
> drodze i nadal uczy mnie kazdego dnia :)
"Wszystko" to takie uogólnienie.
Tineczko...a gdybym Ci dał 5 milionów koron (czeskich, bo szwedzkich niestety nie mam) To napisałabyś, że Polska jest 100 razy lepsza, piękniejsza i poza J Kaczyńskim pełna mądrych i uczciwych polityków?. Zupełnie odwrotnie niż w tej wstrętnej Szwecji. no proszę odpowiedz
Bahus
Ło matko Bahus, jak dobrze że to znów jesteś, dawny uśmiechnięty Bahus:)od razu mi humor poprawiłeś.
Bahusku, pier.....z niesamowicie, bo nie masz 5 milionow obojetnie jakich koron do dania, pozatym nie lubie zadnych politykow ani szwedzkich ani polskich........wrrrrrrrr!!!
Obydwa kraje sa przepiekne na swoj sposob, zreszta nie tylko te:)))