Witam wszystkich. Moja przyjaciółka właśnie została mamą ślicznej córuni. Chciałam zrobić w prezencie sweterek dla malutkiej ale.... No właśnie. Może ktoś dysponuje wzorkami, schematami na taki sweterek. Trochę szukałam w googlach ale znalazłam tylko gotowe modele. Bardziej przychylam się do drutów choć szydełko też umiem trzymać w ręku. To będzie mój pierwszy sweterek, do tej pory zrobiłam kilka czapek i szaliczków dla dzieci (i nie tylko) oraz ubranek dla laek Barbie. Bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Poszukam i dam Ci znać czy znalazłam :) Miałam tego kiedys sporo, dzieci urosły więc pewnie gdzieś w czeluściach szaf będzie :). Jeśli znajdę, to dam znać na Twoje PW :)
Witam wszystkich.
Moja przyjaciółka właśnie została mamą ślicznej córuni. Chciałam zrobić w prezencie sweterek dla malutkiej ale.... No właśnie. Może ktoś dysponuje wzorkami, schematami na taki sweterek. Trochę szukałam w googlach ale znalazłam tylko gotowe modele. Bardziej przychylam się do drutów choć szydełko też umiem trzymać w ręku. To będzie mój pierwszy sweterek, do tej pory zrobiłam kilka czapek i szaliczków dla dzieci (i nie tylko) oraz ubranek dla laek Barbie.
Bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Poszukam i dam Ci znać czy znalazłam :) Miałam tego kiedys sporo, dzieci urosły więc pewnie gdzieś w czeluściach szaf będzie :). Jeśli znajdę, to dam znać na Twoje PW :)
Dziękuję. Będę bardzo wdzięczna :)
Odwiedż stronę maranciaki.pl
Dziękuję za podpowiedź :)