Dla wszystkich mi bliskich , przyjaznych osóbek ... !! Bedę dostepna pod koniec pazdziernika ... :) Wszystko ok .. tylko z siecią problem ... !! Pozdrawiam pieknie ... Megulec...
Megi tylko wracaj do nas. Będziemy czekać. :):) Jakbyś jeszcze mogła nam powiedzieć co z Twoja koleżanką była bym dozgonnie wdzięczna. Inaczej umrzemy z niepokoju .
Już jestem ... :)) ! Ciągle się zastanawiam dlaczego tak sie dzieje , ze w prawdę trudno uwierzyć .. ? a kłamstawa tak łatwo łykamy ... hiihihiih ! Miłam trudność z załapniem sieci .. udało sie jestem !! Podobnie jak zadałam watek Olgi .. podejrzewano mnie o fikcje literacką ... tym czasem Olga już cała jest doma .. ;) Ech .. Grażynuś jestem '' cała prawdziwa '' ... Pozdrawiam pieknie i .. szczerze .. Megulec !
Dla wszystkich mi bliskich , przyjaznych osóbek ... !!
Bedę dostepna pod koniec pazdziernika ... :)
Wszystko ok .. tylko z siecią problem ... !!
Pozdrawiam pieknie ...
Megulec...
Będę tęsknić.
Megi tylko wracaj do nas. Będziemy czekać. :):) Jakbyś jeszcze mogła nam powiedzieć co z Twoja koleżanką była bym dozgonnie wdzięczna.
Inaczej umrzemy z niepokoju .
Wracaj szybciutko Megulcu...będę tesknic na wyjcu!!
Nie mydl oczu nam.....problem z siecia internetowa ponad miesiac w roku 2010????
Co by nie bylo przyczyna, to poczekam z niecierpliwoscia na Twoj powrot!!!
Sciskam mocno i cieplo
grazyna
tineczko niestety w Polsce jest wszystko możliwe
Magdalena aktualnie "siedzi" u niemieckiego sąsiada ...
A to,że jesteśmy 100 lat za murzynami to inna sprawa ...
Już jestem ... :)) !
Ciągle się zastanawiam dlaczego tak sie dzieje , ze w prawdę trudno uwierzyć .. ?
a kłamstawa tak łatwo łykamy ... hiihihiih !
Miłam trudność z załapniem sieci .. udało sie jestem !!
Podobnie jak zadałam watek Olgi .. podejrzewano mnie o fikcje literacką ... tym czasem Olga już cała jest doma .. ;)
Ech .. Grażynuś jestem '' cała prawdziwa '' ... Pozdrawiam pieknie i .. szczerze .. Megulec !
Nooooooooo, to sie CIESZE, jejku jak sie CIESZE!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))).......ze jestes !!!!!
Buziowanie i celebrowanie sle!!!
Pozdrawiam cieplutko Megulca ...grazyna!
Tak długo?
Megi a kto nam rano caffe zapoda?
Wracaj jak najprędzej, czekamy.
Nie wiem czy to przeżyję ...
Czy tutaj wytrwam ...
Wracaj szybko, i napisz co tam u Olgi, mam nadzieję że powróci cała z tej podróży z nieznajomym:)