Witam wszystkich Do dzisiaj myślałam, że umiem gotować, ale po przeczytaniu niektórych przepisów w WŻ - jednak mam sporo braków i czeka mnie mnóstwo gotowania. Pozdrawiam
ohhh jakbym usiadła koło tej patery z ciasteczkami........ juz nawet ta kawusia mi nie potrzebna,ale na deszczowa pogode takie ciasteczka .........mmmmmmm
To bardzo dobrze trafiłaś!!! WŻ to kopalnia pomysłów, zabraknie mi chyba życia na wypróbowanie wszystkiego. Jest w czym wybierać ... i czego próbować. Życząc smacznego gotowania - pozdrawiam ! Witaj :)
Witam wszystkich
Do dzisiaj myślałam, że umiem gotować, ale po przeczytaniu niektórych
przepisów w WŻ - jednak mam sporo braków i czeka mnie mnóstwo gotowania.
Pozdrawiam
Witaj, Annuka!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
ohhh jakbym usiadła koło tej patery z ciasteczkami........ juz nawet ta kawusia mi nie potrzebna,ale na deszczowa pogode takie ciasteczka .........mmmmmmm
Witaj!
WŻ jest to kopalnia wiedzy "kuchennej". Często korzystam z przepisów i podaję je w świat.
Pozdrawiam i smacznego czerpania wiedzy.
Witaj
witaj:) przez te WŻ czeka Cie mnóstwo gotowania i dodatkowych kg hi hi
To bardzo dobrze trafiłaś!!!
WŻ to kopalnia pomysłów, zabraknie mi chyba życia na wypróbowanie wszystkiego. Jest w czym wybierać ... i czego próbować.
Życząc smacznego gotowania - pozdrawiam !
Witaj :)
....!!! u nas będziesz zadowolona..i najedzona..
Dziękuję wszystkim za miłe powitania
Zabieram się właśnie za gotowanie kabaczka z WŻ
Pozdrawiam
witam !! Was serdecznie!! ja też tu nowa choć by się zdawało" nie" w gotowaniu ,ale no cóż ,,,też mam spore braki w wiedzy z kucharzenia
witaj :)