Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Rewanż!

• Autor: Ala06 Data: 2010-09-28 09:55:36

• Autor: skopolendra Data: 2010-09-28 10:16:11

To jest tak samo smieszne ja material "polak" wstawiony przez tineczke.Tzn jest smieszne, ale o wiele trudniej smiac sie z siebie:)Wzmianka o pedofilii jest niesmaczna, nie znam Szwecji wphole ale nie wierze w kraj gdzie pedofilia bylaby bagatelizowana.

• Autor: tineczka Data: 2010-09-28 10:34:23

Masz racje, pedofilia w Szwecji jest tepiona nagminnie! Z wszystkiego mozna sie posmiac, tylko nie z pedofilii!

• Autor: tineczka Data: 2010-09-28 10:30:26

Swietne !!! Dokladnie tak jest i niedzwiedzie polarne chodza po ulicach szukajac pozywienia w smieciach, bo lodowiec sie topi :)))))))
    Szkoda tylko, ze tlumaczenie do dupy, a ja nie mam tyle czasu, zeby poprawic bledy jezykowe :))))))))))))))

• Autor: tineczka Data: 2010-09-28 11:49:31

Podam Ci pare zartow o Szwedach napisanych przez Szwedow:
    przeczytane w necie :

"Jaka jest roznica miedzy prostytutkami  a szwedkimi dziewczynami? Taka, ze prostytutki zadaja zaplaty"

"Co robi Szwed jak jest wsciekly? Zaciska piesc w kieszeni spodni"

"Co robi Szwed jak zostal zrabowany przez obcokrajowca? Biegnie do domu z lzami w oczach i zacisnietych piesciach w kieszeni. Siada do komputera, otwiera strone
    "imigracja i integracja" i wstawia link do partii SD ( Szwedzcy Demokraci) 2010 "    ( SD jest partia majaca na celu wywalic wszystkich cudzoziemcow z kraju )

"Co robi Szwed jak nie ma za co kupic benzyny, sprzedaje samochod i kupuje benzyne"

"Co robi Szwed jak pozna imigranta z sukcesem biznesowym, glosuje na partie SD"

"Co robi szwedzka mama jak corka ma sex party pietro wyzej, dolacza do towarzystwa"

"Co robi Szwed jak jest za granica na wakacjach, kupuje sex"

" Jaka jest roznica miedzy krajem Szwecja a prostytutka, prostytutka zada zaplaty zanim kogos wpusci do siebie"

"Co robi Szwed jak 10-cio letni polski chlopiec zakloca mu spokuj domowy zagladajac w okno, leci do komputera i na flaschback pisze jak sie boi"

"Co robi Szwed jak cudzoziemiec ma lepsze wyniki w szkole, ma pretensje do socjalistow"

"Co robi Szwed jak go nie stac na lepszy samochod, ma pretensje do komunistow"

"Co mowi Szwed jak zona jest na kursie tanca afrykanskiego, nareszcie spokojnie poogladam sport"

• Autor: tineczka Data: 2010-09-28 22:40:43

Nikt nie protestuje ?????????
    Hihihi;

• Autor: tineczka Data: 2010-09-28 22:44:09

Jarek, rewanz sie nie bardzo udal, nikt sie nie smieje, mimo moich dobrych checi :)))))))))))))))

• Autor: jareksz Data: 2010-09-28 22:57:23

Ha! To Ty miałaś się wściec!:)

• Autor: jareksz Data: 2010-09-28 22:58:55

Ale znalazłem sporo żartów o Szwedach. Zdaje się, że Finowie i Norwegowie (Norwedzy?) w tym przodują:) W każdym bądź razie dzień udany:):):)

• Autor: tineczka Data: 2010-09-29 00:17:37

Tak jest, Finowie i Norwedzy wyprzedzaja sie w zartach o Szwedach a Szwedzi  zartuja nawzajem ....i zadna 3  wojna z tego nie wynikla. Te narody maja humor :)))))))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu