Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Epilog .... ))

• Autor: megi65 Data: 2010-09-29 15:24:35

Ha pomiędzy tematami .. '' mam rydze i co dalej ..'' albo  '' mam pół kg białego sera szukam pomysłu ''
    podaje Wam Drodzy wiadomości o ... Oldze !!!
    Wróciła a jak ... cała i zdrowa i pełna kreatywności .. troche może odmieniona .. :)
    To był jak określiła .. '' chinski sen ksieżnicznki ''
    Honkhong ,Szhanaghaj .. ( na mur juz zabrakło czasu )
    Hotele pięciogwiazdkowe .. Wszystko jak z .. filmowego scenariusza ..Śniadanko do łożeczka ... )
    Pan M .. to poważany człowiek biznesu ..przy okazji miał ładną kobietke z Pl ..
    Po wspólnym tyg ... rozlecieli sie kazdy do swójego świata ... ot i wszystko .
    Obiecał jej , ze jak będzie w Europie to ją odwiedzi ... !
    Minęło już 5 dni .. tel milczy .. skrzynka meilowa pusta ..
    I co wy na to ? Ona oczywiscie niewiąze z nim zadnych palnów ..nie zabiega  o podtrzymywanie znajomosci ..
    Ot .. łaczył ich tylko wspólny pobyt w Chinach .. i pare nocy w hotelach .. .. ))
    Hmm .. a jakie jest Twoje zdanie ... ?

• Autor: agus2404 Data: 2010-09-29 15:29:22

Czyli jednak nie jest najgorzej z moim wyobrażeniem o ludziach :D:D:D

• Autor: megi65 Data: 2010-09-29 15:30:59

Wychodzi na to ... ze nie... hihiihihiihi
    ale ale .. dmuchajmy na zimne !!!

• Autor: słodki buraczek Data: 2010-09-29 15:34:00

"i pare nocy w hotelach .. .. ))" - to chyba ma swoją nazwę, ale zdaje się nie mogę użyć słów niecenzuralnych na forum

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-09-29 17:07:16

Meguś, wiesz że bardzo Cie lubię kochana:) ale coś mi się nie chce wierzyc w tą bajeczkę, którą nam opowiedziałaś. Bardzo lubię bajki z dobrym zakończeniem

• Autor: megi65 Data: 2010-09-29 18:26:14

Kochana .... chyba dalej zycie dopisze samo zakończenie ... )
    Napewno happy endu nie będzie czyli nie będą zyć długo i szczęsliwie , bo on z wiadomych
    względów nie rozwiedzie sięez żoną.... będa może od czasu do czasu spotykać sie...
    ot .. i  wszystko .. !!

• Autor: aggusia35 Data: 2010-09-29 17:20:40

Megi co my na to hi hi :) Ja na to każdy robi to co lubi. Cieszę się że Twoja koleżanka jest cała i zdrowa.

• Autor: agafi9 Data: 2010-09-29 21:07:08

Cóż, z tego, co piszesz wynika, że każde z nich dostało, co chciało. Jeżeli Koleżanka po przebudzedzeniu może nadal spogladać bez obrzydzenia w lustro, wyglada na to, że wszystko dobrze się skończyło

• Autor: dagusia_29 Data: 2010-09-29 21:21:01

To już po?? Ja i tak myślę że to nie cała prawda. Mam tylko nadzieję że to nie jakieś szemrane interesy tylko jakiś romans na boczku a koleżanka będzie żyła dłuo i szczęśliwie sama czy nie sama. :)

• Autor: agacia3323 Data: 2010-10-06 07:49:37

....no i niech się dziewczyna przebada po tych nocach upojnych ,bo być może w szale namiętności zapomnieli się zabezpieczyć......

• Autor: megi65 Data: 2010-10-07 08:31:47

Chyba nie sądzisz .. ze cztrerdziestoparoletnia kobieta ..   wchodzi do łóżka na żywioł ...??
    To nie małolata...... :)

• Autor: Manciocha Data: 2010-10-07 09:05:04

Hahahaha no cóż ja kiedyś też miałam nadzieje że dojrzałe kobiety nie robią głupot i bardzo się zdziwiłam jak moja prawie 40 letnia kuzynka zaszła w ciążę z facetem którego znała przez internet i spotkała się z nim dwa razy w życiu hehehehe

Przejdź do pełnej wersji serwisu