Bardzo wszystkich, którzy na mnie głosowali przepraszam za zamieszanie. Okazało się, że w sondzie brały udział nieuczciwe osoby nabijające sobie wyniki więc sonda została uruchomiona jeszcze raz. Tak więc jeśli macie ochote na mnie zagłosować to wybierzcie numer 13cie :) czyli Bucatini z zielonym pesto.
Głos oddany :) Z tego co widać to daleko jesteś z przodu przed innymi w rankingu... Wielkie Żarcie górą! ;) Tak swoją drogą będę musiał też wzią`c udział w jakichś konkursach i prosić naszych Żarłoków o głosy. To dobry pomysł:)
Bardzo wszystkich, którzy na mnie głosowali przepraszam za zamieszanie. Okazało się, że w sondzie brały udział nieuczciwe osoby nabijające sobie wyniki więc sonda została uruchomiona jeszcze raz.
Tak więc jeśli macie ochote na mnie zagłosować to wybierzcie numer 13cie :) czyli Bucatini z zielonym pesto.
Pozdrawiam i podaję link http://bookmeacookie.blogspot.com/2010/09/konkurs-jestem-mioscia-finaowe.html
Oddawać głosy mozna do 5go października :) może 13tka okaże się dla mnie szczęśliwa?
Dziekuje z góry i zapraszam do oddawania głosów.
Arabis
Głos oddany.
Trzymam kciuki.
Pz. Jeśli sie z Tobą kiedyś pokłócę to obiecuje,że nie wypomne ci tych głosów.
4 głos, powodzenia;)
zagłosowane
Zaglosowane!
Zagłosowałam :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia w konkursie i życiu !
Głos oddany. Pozdrawiam :)
głos oddany,powodzenia i pozdrawiam
Teraz można oddać głos.Nie tak jak przedtem.
39%
Głos 24 - 40 % . Pozdrawiam !
Głos oddany :) Z tego co widać to daleko jesteś z przodu przed innymi w rankingu... Wielkie Żarcie górą! ;) Tak swoją drogą będę musiał też wzią`c udział w jakichś konkursach i prosić naszych Żarłoków o głosy. To dobry pomysł:)
Proszę bardzo!! Zagłosowane:)
28% (41) głos oddany :)
Zaglosowane, pozdrawiam
Kolejny głos.Powodzenia :)
28% (56)
Głos oddany!
Bardzo dziekuję Wam za głosy :)
24% (61)
Procenty spadają? Jak to ma właściwie być?
Spadają bo i inni ludzie zdobywają głosy więc % się zmieniają. Pozdrowionka.
głos oddany
glos oddany