Witam, jestem tu pierwszy raz i chciałabym się przedstawić. Mam na imię Małgorzata. Niestety nie umiem gotować, więc przepisów podrzucać nie będę. W każdym razie, swoich na pewno - nie. Chętnie skorzystam (jeśli pozwolicie?) z Waszych. Mam psa i kota. Interesuję się ogrodnictwem i nie tylko. I tyle o mnie ...
Witaj Gocha rozgość sie u nas. Mamy podobne zainteresowania ja tylko nie mam psa :):) Z przepisów korzystaj. Jakieś wrzucic nam też możesz nie koniecznie swoje trzeba tylko wtedy podać pochodzenie przepsu. Pozdrawiam życzę smacznego gotowania.
Witam, jestem tu pierwszy raz i chciałabym się przedstawić.
Mam na imię Małgorzata. Niestety nie umiem gotować, więc przepisów podrzucać nie będę. W każdym razie, swoich na pewno - nie. Chętnie skorzystam (jeśli pozwolicie?) z Waszych. Mam psa i kota. Interesuję się ogrodnictwem i nie tylko.
I tyle o mnie ...
Witam !
Witaj serdecznie :)
Witaj i gotuj z nami smacznie;))
Witam
Witaj Gocha rozgość sie u nas. Mamy podobne zainteresowania ja tylko nie mam psa :):) Z przepisów korzystaj. Jakieś wrzucic nam też możesz nie koniecznie swoje trzeba tylko wtedy podać pochodzenie przepsu.
Pozdrawiam życzę smacznego gotowania.
Dzięki,
Jak znajdę jakiś fajny przepis to go na pewno podrzucę.
Pozdrawiam
witaj Malgosiu. Z pewnoscia jestes w odpowiednim miejscu.Z nami MUSISZ nauczyc sie gotowac.wiem to po sobie. Pozdrawiam
Witam serdecznie.!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
witaj :)