Własnie skończyłam Konig Pilsnera.... i bede nadal pić jak będe mieć ochote .. !
Takie artykuliki dobrze czyta sie .... popijając chmeielowy napój .... :)
Dlatego staram się nie pić polskiego piwa - zwożę z połowy Europy. Teraz mam z lokalnego browaru z Alp bawarskich - zmieniłam zdanie o niemieckim piwie. Do tego zapas różnego rodzaju ementalerów (z orzechami, z czosnkiem niedźwiedzim, z sianem, z papryka). Oraz litrowego paulanera (tego to szkoda otwierać) - edycja limitowana na Oktoberfest. A za tydzień będą francuskie...A zaraz potem czeskie
Co tym powiecie? http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Wiesz-co-pijesz-Tak-ci-sie-tylko-wydaje,wid,12713656,wiadomosc.html?ticaid=1afae
Własnie skończyłam Konig Pilsnera.... i bede nadal pić jak będe mieć ochote .. ! Takie artykuliki dobrze czyta sie .... popijając chmeielowy napój .... :)
Piwo uwielbiam...i nic mnie nie zrazi.....
Ja tam pije Karmi Classic i też nie przejmuję się żadnymi artykułami
Dlatego staram się nie pić polskiego piwa - zwożę z połowy Europy.
Teraz mam z lokalnego browaru z Alp bawarskich - zmieniłam zdanie o niemieckim piwie. Do tego zapas różnego rodzaju ementalerów (z orzechami, z czosnkiem niedźwiedzim, z sianem, z papryka). Oraz litrowego paulanera (tego to szkoda otwierać) - edycja limitowana na Oktoberfest.
A za tydzień będą francuskie...A zaraz potem czeskie
Ekkore,a gdzie się dokładnie wybierasz jeśli to nie tajemnica?
Czyzby to byl ten z kuflem litrowym tzw-Maßkrüge?Kupilam takie dwa i podarowalam.Oktoberfest juz sie skonczyl byl od 18 wrzesnia do 04 pazdziernika.