Witam serdecznie.! słyszałam że w czwartki i w soboty w Nowym Targu jest bardzo duży wybór przeróżnych rzeczy..mam zamiar wybrać się na takie zakupy...ale czy warto?czy można tam kupić coś taniej? mam 100 kilosów do pokonania..i proszę o info.żebym nie była rozczarowana...z góry dziękuję i pozdrawiam Ania .
Znam ten jarmark, można tam kupić różne rzeczy, ale czy są tańsze niż gdzie indziej to wątpię. Te same produkty można kupić na wielu innych targowiskach, np. w Krakowie "na tandecie" - nie wiem czy jest jeszcze ten bazar ? W Nowym Targu głównie kupują Słowacy, bo dla nich chyba jest taniej. Ale można sobie zrobić wycieczkę i przy okazji zobaczyć co można kupić. W soboty jest więcej handlujących niż w czwartki. Pozdrawiam !
Wycieczke bedziesz miala fajna wiec warto sie wybrac :)) a co to za problem 100km :)) Swego czasu duzo osob jezdzilo do Nowego Targu po kozuchy , piekne cieplutkie i duzo tansze niz w Zakopanym . Teraz gorale doskonale wiedza jakie sa ceny , nie kupisz tam nic taniej niz gdzie indziej ale wybor masz , towaru mnostwo
Nie wiem co chcesz kupić, ale znam osoby, które kupowały tam buty i są zadowolone. Ja kupiłam tam rewelacyjną szatkownicę do kapusty - polecam. Jeśli pojedziesz to napisz proszę co kupiłaś.
Witam serdecznie.! słyszałam że w czwartki i w soboty w Nowym Targu jest bardzo duży wybór przeróżnych rzeczy..mam zamiar wybrać się na takie zakupy...ale czy warto?czy można tam kupić coś taniej? mam 100 kilosów do pokonania..i proszę o info.żebym nie była rozczarowana...z góry dziękuję i pozdrawiam
Ania .
Znam ten jarmark, można tam kupić różne rzeczy, ale czy są tańsze niż gdzie indziej to wątpię. Te same produkty można kupić na wielu innych targowiskach, np. w Krakowie "na tandecie" - nie wiem czy jest jeszcze ten bazar ? W Nowym Targu głównie kupują Słowacy, bo dla nich chyba jest taniej. Ale można sobie zrobić wycieczkę i przy okazji zobaczyć co można kupić. W soboty jest więcej handlujących niż w czwartki. Pozdrawiam !
Wycieczke bedziesz miala fajna wiec warto sie wybrac :)) a co to za problem 100km :))
Swego czasu duzo osob jezdzilo do Nowego Targu po kozuchy , piekne cieplutkie
i duzo tansze niz w Zakopanym . Teraz gorale doskonale wiedza jakie sa ceny , nie kupisz tam nic
taniej niz gdzie indziej ale wybor masz , towaru mnostwo
Nie wiem co chcesz kupić, ale znam osoby, które kupowały tam buty i są zadowolone.
Ja kupiłam tam rewelacyjną szatkownicę do kapusty - polecam.
Jeśli pojedziesz to napisz proszę co kupiłaś.