Forum

Rozmowy wolne i frywolne

zakupy..w Nowym Targu.

• Autor: ania205 Data: 2010-10-03 15:48:00

Witam serdecznie.! słyszałam że w czwartki i w soboty w Nowym Targu jest bardzo duży wybór przeróżnych rzeczy..mam zamiar wybrać się na takie zakupy...ale czy warto?czy można tam kupić coś taniej? mam 100 kilosów do pokonania..i proszę o info.żebym nie była rozczarowana...z góry dziękuję i pozdrawiam Ania .

• Autor: Rzymianka Data: 2010-10-03 16:46:17

Znam ten jarmark, można tam kupić różne rzeczy, ale czy są tańsze niż gdzie indziej to wątpię. Te same produkty można kupić na wielu innych targowiskach, np. w Krakowie "na tandecie" - nie wiem czy jest jeszcze ten bazar ? W Nowym Targu głównie kupują Słowacy, bo dla nich chyba jest taniej. Ale można sobie zrobić wycieczkę i przy okazji zobaczyć co można kupić. W soboty jest więcej handlujących niż w czwartki. Pozdrawiam !

• Autor: Ala06 Data: 2010-10-03 18:55:16

Wycieczke bedziesz miala fajna wiec warto sie wybrac :))  a co to za problem 100km :))
    Swego czasu duzo osob jezdzilo do Nowego Targu po kozuchy , piekne cieplutkie
    i duzo tansze niz w Zakopanym . Teraz gorale doskonale wiedza jakie sa ceny , nie kupisz tam nic
    taniej niz gdzie indziej ale wybor masz , towaru mnostwo

• Autor: merion Data: 2010-10-04 12:12:13

Nie wiem co chcesz kupić, ale znam osoby, które kupowały tam buty i są zadowolone.
    Ja kupiłam tam rewelacyjną szatkownicę do kapusty - polecam.
    Jeśli pojedziesz to napisz proszę co kupiłaś.

Przejdź do pełnej wersji serwisu