Wszystkie inne pozwy na glosowanie na bebiskow, na najlepsze zdjecia, nie ruszaja mnie........... no bo jak mnie akurat podoba sie inny bebisek, niz bebisek jakiejs "kolezanki" z WZ-tu, ktora nigdy sie nie udziela, poza prosba o glosowanie w jakims konkursie........ech......jak bebisek jest tak cudowny, albo zdjecie tak doskonale, to i tak wygra bez WZ-towego wsparcia, prawda???
Czytasz w moich myślach ?? :)) Jak zobaczyłam kolejny wątek proszacy o klikniecie, pomyślałam że WŻ za moment będzie taką "klikarnią" i co nie którzy przypominają sobie o tej stronie tylko przy okazji konkursów:)))
Makusiu i taka jeszcze moja refleksja na temat naszych babaskow .... czy nie warto sie zastanowic zanim wstawi sie takie zdjecie ???? Przeciez pedofile tylko na to czekaja aby sie troche "poslinic"
Nie interesuje mnie i nie bede wnikac w szczegoly co moze robic pedofil ogladajac zdjecia bobaskow ( ze tez Ty jak nie wiesz do czego to nawet do zwyklej literowki sie przy.....) :)))
I to jest najwiekszym problemem, ze tak naprawde to nie wiesz, nie masz pojecia o pedofilii, i cie zupelnie nie interesuje ten problem.............ale sie wypowiadasz na ten temat i to dla mnie jest duzym problemem, ze sie wypowiadasz na ten temat:(((((((((((
Tez zauwazylam duzo na forum prosb o klikanie, jak przeczytam i chce to klikne, czasami nawet nie pisze ze to zrobilam. Na zdjecia dzieci znajomych znajomych nickow tez klikne ale jak nie znam to nie ;P
Dziekuje, bo nie dostaje wiadomosci o komentarzach na mail:((((( Kochana , zabilam, albo zartrulam ta salatka "nowego" wz-towca........zgroza niesamowita.......jak ja to przezyje????????? Kurcze zrobil, zjadl i dalej zyje????? ........hihihihihi
Glosowalam bardzo "dzielnie" w wielu konkursach "kolezanek" z WZ a teraz mi sie odechcialo :))))
Najlepsze, wedlug mnie pozwy do glosowania , byly na http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=360098&post=360098 i http://www.twojepudelko.pl/polusia .........
Wszystkie inne pozwy na glosowanie na bebiskow, na najlepsze zdjecia, nie ruszaja mnie........... no bo jak mnie akurat podoba sie inny bebisek, niz bebisek jakiejs "kolezanki" z WZ-tu, ktora nigdy sie nie udziela, poza prosba o glosowanie w jakims konkursie........ech......jak bebisek jest tak cudowny, albo zdjecie tak doskonale, to i tak wygra bez WZ-towego wsparcia, prawda???
Tineczko, a co Ci przeszkadza że ktoś prosi o głosy? nikt nikogo nie zmusza , mam ochotę to głosuje, a nie to nie! :)
Czytasz w moich myślach ?? :)) Jak zobaczyłam kolejny wątek proszacy o klikniecie, pomyślałam że WŻ za moment będzie taką "klikarnią" i co nie którzy przypominają sobie o tej stronie tylko przy okazji konkursów:)))
Makusiu przeciez niedawno sama prosilas :))
Użytkownik Ala06 napisał w wiadomości:
> Makusiu przeciez niedawno sama prosilas :))
Przeczytaj uwaznie co napisałam cyt. :
i co nie którzy przypominają sobie o tej stronie tylko przy okazji konkursów:)))
A co do mojej prośby, owszem jakieś pół roku temu prosiłam , raz i ostatni.. obiecuję
Alez Madziu nie mam nic przeciwko , i dlaczego ostatni raz :))
Nie zwrocilas uwagi na :))))))))) to byla dyfteryjka nie uwaga
Makusiu i taka jeszcze moja refleksja na temat naszych babaskow ....
czy nie warto sie zastanowic zanim wstawi sie takie zdjecie ????
Przeciez pedofile tylko na to czekaja aby sie troche "poslinic"
"babaskow" ???????
bosze, malo wiedzy masz o pedofilii...........pedofil nie "slini" sie ogladajac buzie dzieci na zdjeciach !
Nie interesuje mnie i nie bede wnikac w szczegoly co moze robic
pedofil ogladajac zdjecia bobaskow ( ze tez Ty jak nie wiesz do czego
to nawet do zwyklej literowki sie przy.....) :)))
I to jest najwiekszym problemem, ze tak naprawde to nie wiesz, nie masz pojecia o pedofilii, i cie zupelnie nie interesuje ten problem.............ale sie wypowiadasz na ten temat i to dla mnie jest duzym problemem, ze sie wypowiadasz na ten temat:(((((((((((
Makusie znamy od lat i to jest ROZNICA !!!! WRRRRRRRRRRR
Nie musisz warczec , jesli to robisz to pewne jest ze nie dotarlo do Ciebie
co bylo przeze mnie pisane
Tineczko ,my mowimy " bobasow"
Całe szczęście, ze ja nie proszę o głosowanie:) bo Tineczka zaraz by mi wypomniała.
Makusiu, nie czytam w Twoich myslach........ a moze :)))))))
Nooo i juz Ci sie dostalo, hihi
Dla mnie Zuzia jest "boska", ale nie musi byc dla kazdego .....kurka wodna, to moja przyszla "babcina synowa" :))))
Obiecuje oficjalnie, nie glosuje na zadne bebisy, ktore moje serce nie przyjmie do siebie !!!!
Tez zauwazylam duzo na forum prosb o klikanie, jak przeczytam i chce to klikne, czasami nawet nie pisze ze to zrobilam. Na zdjecia dzieci znajomych znajomych nickow tez klikne ale jak nie znam to nie ;P
No i to jest w porzadku, chcesz , podoba Ci sie to klikasz:)
Tineczko, ktoś się przyczepił do Twojej sałatki z kapusty.
Lo matko, nie zasne :)))))
:)))
Dziekuje, bo nie dostaje wiadomosci o komentarzach na mail:((((( Kochana , zabilam, albo zartrulam ta salatka "nowego" wz-towca........zgroza niesamowita.......jak ja to przezyje????????? Kurcze zrobil, zjadl i dalej zyje????? ........hihihihihi