Kochani, w sobotę 2 października o 9.45 zostałam babcią. Moja córka urodziła pięknego, zdrowego syna. Aleksander waży 3540 g i mierzy 54 cm-mój mały Cud:)
Bajubajko - serdecznie gratuluję. Pamiętam nasze spotkanie w Otominie, nigdy bym nie pomyślała, że zostaniesz babcią przede mną :))) Wszystkiego dobrego dla Maleństwa, Jego Mamy i szczęśliwej Babci :))). Pozdrawiam, Aleex.
Witaj wśród "babc" :)) Serdecznie gratuluję, moja wnusia skończyła wczoraj 17 m-cy, pamiętam jak prawie oszalałam ze szczęscia jak sie urodziła:)))) Dużo zdrówka dla wnuczka:))
Kochani,
w sobotę 2 października o 9.45 zostałam babcią.
Moja córka urodziła pięknego, zdrowego syna. Aleksander waży 3540 g i mierzy 54 cm-mój mały Cud:)
Serdecznie gratuluję .
/Z Twojego profilu,to raczej wyglądasz na mamę niż na babcię./
Życzę zdrowia dla maluszka i Mamusi.
Dziękuję za miłe słowa:):) oraz życzenia.Pozdrawiam serdecznie
Serdeczne gratulacje dla Babci i oczywiscie dla Mamy :)
Serdeczne gratulacje dla Babci i oczywiscie dla Mamy :):):)
Pozdrawiam cieplutko Aleksandra, Mamusię i dumną Babcię!
Bajubajko - serdecznie gratuluję. Pamiętam nasze spotkanie w Otominie, nigdy bym nie pomyślała, że zostaniesz babcią przede mną :))) Wszystkiego dobrego dla Maleństwa, Jego Mamy i szczęśliwej Babci :))). Pozdrawiam, Aleex.
Miło, że mnie pamiętasz:) ja Ciebie i Połówka także zapamietałam. Miłych nietrudno się pamięta. Dziekuję za życzenia. Pozdrawiam serdecznie.
Gratulacje i zdrowka dla corci i malenstwa
Witaj wśród "babc" :)) Serdecznie gratuluję, moja wnusia skończyła wczoraj 17 m-cy, pamiętam jak prawie oszalałam ze szczęscia jak sie urodziła:)))) Dużo zdrówka dla wnuczka:))
Niech się maluch zdrowo chowa, gratulacje dla szczęśliwej babci i całej rodzinki:)
Gratulacje dla babci i rodziców malutkiego.!!
Serdeczne gratulacje - witaj w gronie babć. Pozdrowienia dla całej rodziny !
Gratuluje!
Wszystkiego dobrego życzę,przede wszystkim dużo zdrowia.
Aleksander,piękne imię.
Witaj w klubie "zwiariowanych babci" :)
Gratulacje Tobie i Corce, caluski w czolko dla Aleksandra - piekne imie :)
No i nastepna Babcie mamy!!! Gratuluje i wszystkim zdrowka zycze! Moja wnusia ma juz siedem miesiecy a ja niestety mam dla niej tak malo czasu!
Przyłączam się do uścisków. Wszystko przede mną......chodzi oczywiście o zostanie babcią. Chciałabym, chciała....