Widziałam ten temat na kafeterii, dzięki ale ja szukam specjalisty, na necie jest dużo negatywnych opini na temat lekarzy proktologów natomiast do dobrego czeka się pół roku na wizyte, ciężko się dodzwonić jak są zapisy, wizyta kosztuje od 180zł. Myślałam że może ktoś zwas miał tego typu problemy i da jakiś namiar ale widzę że ciężko.
Moj maz mial szczeline odbytu byl u specjalist w Warszawie po wszystkich badaniach przepisal mu masc, ktora wyleczyl szczeline. Podam ci nazwe tej masc z tym ze tylko dostepna jest zagranica. Mozna tez zamowic przez internet tylko trzeba miec recepte koszt jednego opakowania to 240 zl. Mial przepisane 2 opakowania. Nie podam ci namiaru do lekarza w Warszawie bo on juz tam nie pracuje ale chetnie podam ci nazwe masci moze to cos pomoze. NAZWA MASCI Rectogesic 4 mg/g masc odbytnicza. Jezeli bedziesz chciala dalszych informacji napisz do mnie na PW. Topodam ci namiar na zakup w internecie.
Czy ktoś może mi polecić dobrego proktologa w Warszawie?
Jeśli masz problem ze szczeliną, to polecam wątek na ten temat na kafeterii, dużo można na nim się nauczyć.
Widziałam ten temat na kafeterii, dzięki ale ja szukam specjalisty, na necie jest dużo negatywnych opini na temat lekarzy proktologów natomiast do dobrego czeka się pół roku na wizyte, ciężko się dodzwonić jak są zapisy, wizyta kosztuje od 180zł. Myślałam że może ktoś zwas miał tego typu problemy i da jakiś namiar ale widzę że ciężko.
Moj maz mial szczeline odbytu byl u specjalist w Warszawie po wszystkich badaniach przepisal mu masc, ktora wyleczyl szczeline. Podam ci nazwe tej masc z tym ze tylko dostepna jest zagranica. Mozna tez zamowic przez internet tylko trzeba miec recepte koszt jednego opakowania to 240 zl. Mial przepisane 2 opakowania. Nie podam ci namiaru do lekarza w Warszawie bo on juz tam nie pracuje ale chetnie podam ci nazwe masci moze to cos pomoze.
NAZWA MASCI Rectogesic 4 mg/g masc odbytnicza. Jezeli bedziesz chciala dalszych informacji napisz do mnie na PW. Topodam ci namiar na zakup w internecie.