Jeśli ktoś ma kontakt z Almirą.proszę o przekazanie informacji dot skontaktowania się ze mną. mam wiadomość od Marci do Almiry ale tylko na gg. Sprawa pilna.
Dzisiaj osobiście odwiedziłem Almirę. Cudo dziewczyna. Przekazuję od niej serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, którzy o niej pamiętają. Ponadto już razem spotkaliśmy się z Marcią będącą na wczasach w okolicy Szczecinka. Spotkanie............. to trzeba przeżyć samemu. Pozdrawiam w ich imieniu. Dziękuję za wspaniałe przyjęcie.
Witam :)
Mam niebywałą przyjemność przekazania pozdrowień od Almiry :)
Wkrótce, 21.10.2010, Jej książka, pt. "Każdy by się chciał powiesić" będzie miałą swoją premierę :)
Nie wiem czy mogę, ale wstawiam linka ..... http://blog.nowy-swiat.pl/?p=816
Busska..
Aguś uściskaj ja odemnie i powiedz, że będę czekkać na autograf do książki :)
Uściskam wirtualnie- albo swoimi albo innymi wirtualnymi ręcami :P
O jeeee! Nareszcie!!
Aguś, bardzo proszę, pozdrów Almirę ode mnie. Dziękuję.
Jeśli ktoś ma kontakt z Almirą.proszę o przekazanie informacji dot skontaktowania się ze mną. mam wiadomość od Marci do Almiry ale tylko na gg. Sprawa pilna.
a to Marcia sama nie umie pisac??
Oczywiście, że umie, ale nie ma dostępu do kompa bo jest na wczasach.
oooo nie wiedziałam:)
Dzisiaj osobiście odwiedziłem Almirę. Cudo dziewczyna. Przekazuję od niej serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, którzy o niej pamiętają. Ponadto już razem spotkaliśmy się z Marcią będącą na wczasach w okolicy Szczecinka. Spotkanie............. to trzeba przeżyć samemu. Pozdrawiam w ich imieniu. Dziękuję za wspaniałe przyjęcie.
Oj Lajan..
ale Ci zazdroszę :D
Jak będziesz znów miał okazję, proszę przekaż Almirze buziaki ode mnie.. :)
Dziekuję za pozdrowienia;)) Ależ Wam zazdroszcze;))