Wczoraj napisałam dłuuugi list .Szczęśliwa wciaskam na ' wyślij ' ,a WŻ prosi o zalogowanie się i hasło ... Tym samym wszystko przepadło,cała pisanina na nic ... Ile mam więc czasu na jego napisanie i wysłanie,w jakim czasie muszę się zmieścić ? Edytować w wątku mogę w ciągu 10 mniut,a jak jest w PW ?
Logowanie powinno być pamiętane przez godzinę od ostatniej wyświetlonej strony. Jeżeli jest to zbyt krótki czas, to też jest na to rada. Wystarczy przy logowaniu zaznaczyć "pamiętaj logowanie". Wtedy zaczyna działać mechanizm autologowania, który przed zapisem jakiejś treści w razie czego zaloguje użytkownika automatycznie.
Ja już się nauczyłam, ze przed wysłaniem czegokolwiek długiego najpierw zaznaczam to co napisałam. Wciskam kopiuj lub ctrl c i dopiero wtedy wysyłam. jak mi zniknie polączenie to tylko wklejam to co skopiowałam i jest szybciej. Nie dotyczy to tylko WZ ale wszędzie tam gdzie coś wysyłam.
Wczoraj napisałam dłuuugi list .Szczęśliwa wciaskam na ' wyślij ' ,a WŻ prosi o zalogowanie się i hasło ...
Tym samym wszystko przepadło,cała pisanina na nic ...
Ile mam więc czasu na jego napisanie i wysłanie,w jakim czasie muszę się zmieścić ?
Edytować w wątku mogę w ciągu 10 mniut,a jak jest w PW ?
Jestem baaaaaaardzo cierpliwa poczekam .. poczekam , poczekam , poczekam ... !
Spoko Aniu ... głebokie oddechy na świeżym jesiennym powietrzu .... :)
Serdecznie pozdrwaiam ..
Logowanie powinno być pamiętane przez godzinę od ostatniej wyświetlonej strony. Jeżeli jest to zbyt krótki czas, to też jest na to rada. Wystarczy przy logowaniu zaznaczyć "pamiętaj logowanie". Wtedy zaczyna działać mechanizm autologowania, który przed zapisem jakiejś treści w razie czego zaloguje użytkownika automatycznie.
Ja już się nauczyłam, ze przed wysłaniem czegokolwiek długiego najpierw zaznaczam to co napisałam. Wciskam kopiuj lub ctrl c i dopiero wtedy wysyłam. jak mi zniknie polączenie to tylko wklejam to co skopiowałam i jest szybciej. Nie dotyczy to tylko WZ ale wszędzie tam gdzie coś wysyłam.
Dziękuję serdecznie as i pampas :)
Przyjęłam do wiadomości i wcieliłam w życie :)