wstawiać zdjęcia z gazet i np. artykułów nie podając, że to "cudze" a wręcz podpisując "fot. XYZ" ?
Oczywiście, że nie można. Czy ktoś tak zrobił?
Zrobił ale już dziś usunął te przepisy. Może nie wiedział, że nie można.
Albo mu schowano - zresztą na jedno wychodzi.
ani z gazet nie mozna ani kopiowac z innych stron cudzych przepisow
Jesli nie można to myślę że prokurator miał by co robić na WŻ bo aż roi się od plagiatów.
jak masz dowody to moderatorom (toffik i makusia) zgłoś. One to usuwają ale nie dadzą radę same wyłapać wszystkiego i potrzebują naszej pomocy. Najlepiej pisać na PW do nich.
Użytkownik spajdermen napisał w wiadomości: > Jesli nie można to myślę że prokurator miał by co robić na WŻ bo aż > roi się od plagiatów.Jeśli się roi to proszę o namiary. Bo chociaż byśmy się rozdwoili nie damy rady wszystkiego sprawdzić.
wstawiać zdjęcia z gazet i np. artykułów nie podając, że to "cudze" a wręcz podpisując "fot. XYZ" ?
Oczywiście, że nie można. Czy ktoś tak zrobił?
Zrobił ale już dziś usunął te przepisy. Może nie wiedział, że nie można.
Albo mu schowano - zresztą na jedno wychodzi.
ani z gazet nie mozna ani kopiowac z innych stron cudzych przepisow
Jesli nie można to myślę że prokurator miał by co robić na WŻ bo aż roi się od plagiatów.
jak masz dowody to moderatorom (toffik i makusia) zgłoś. One to usuwają ale nie dadzą radę same wyłapać wszystkiego i potrzebują naszej pomocy. Najlepiej pisać na PW do nich.
Użytkownik spajdermen napisał w wiadomości:
> Jesli nie można to myślę że prokurator miał by co robić na WŻ bo aż
> roi się od plagiatów.
Jeśli się roi to proszę o namiary. Bo chociaż byśmy się rozdwoili nie damy rady wszystkiego sprawdzić.