Poszukaj mechanika, blacharza. Najlepiej poszukaj w gazecie lub internecie części, które potrzebujesz. Zobacz sobie tutaj http://www.sprzedamczesci.pl albo na allegro. Można jeszcze poszukać na giełdzie samochodowej ale najlepiej części weź ze sobą na wzór. Ale będziesz musiała troche pochodzić.
też do swojej mazdy kupowałam części na allegro, zresztą do samochodów męża też, ale to były drobne części, typu chłodnica, lampy, lusterka czy mechanizmy szyb
Na allegro możesz szukać w swojej okolicy czy województwie. Jeżeli masz czym pojechać i zobaczyć to nie musisz kupować w ciemno. Mąż pojechał, zobaczył i kupił zderzak tylny, zderzak przedni, jedne drzwi. Pocztą przysłali nawet bak o kilkadziesiąt złotych taniej niż gdzie indziej i sanie pod silnik. Niektóre części jak np chłodnica lepiej kupić na miejscu by w razie reklamacji było łatwiej i szybciej i bez dodatkowych kosztów.
Zastanów sie tak na spokojnie .... moze warto zainwestować w inne , całe auto .. ! Pomyśl .. taki składak ...czy to bezpieczne dla ciebie i rodziny ...:) Wydasz kase i ..... nie bedziesz pewna na auto ...pomysl dobrze .. ! Jeslli to mała stłuczka to można ... ale jak masz duzo elementów do wymiany .. ?? Pomysl na spokojnie .... to tylko blachy ... chyba nie jestes emocjonalnie zwiazana z nimi .. ? Pozdrawiam .. :)
Rozbiłam swoje auto i nie mam kompletnie pojęcia gdzie znajdę dobre i tanie części do auta... Może ktoś mi pomoże??
Napisz skad jestes i jakie auto. Potrzebujesz tylko elementy blacharskie czy jakies mechaniczne tez?
Poszukaj mechanika, blacharza. Najlepiej poszukaj w gazecie lub internecie części, które potrzebujesz.
Zobacz sobie tutaj http://www.sprzedamczesci.pl albo na allegro. Można jeszcze poszukać na giełdzie samochodowej ale najlepiej części weź ze sobą na wzór.
Ale będziesz musiała troche pochodzić.
Mój mąż dużo kupił na allegro. Na wielu bardzo dużo zaoszczędził
też do swojej mazdy kupowałam części na allegro, zresztą do samochodów męża też, ale to były drobne części, typu chłodnica, lampy, lusterka czy mechanizmy szyb
Na allegro możesz szukać w swojej okolicy czy województwie. Jeżeli masz czym pojechać i zobaczyć to nie musisz kupować w ciemno. Mąż pojechał, zobaczył i kupił zderzak tylny, zderzak przedni, jedne drzwi. Pocztą przysłali nawet bak o kilkadziesiąt złotych taniej niż gdzie indziej i sanie pod silnik. Niektóre części jak np chłodnica lepiej kupić na miejscu by w razie reklamacji było łatwiej i szybciej i bez dodatkowych kosztów.
Zastanów sie tak na spokojnie .... moze warto zainwestować w inne , całe auto .. !
Pomyśl .. taki składak ...czy to bezpieczne dla ciebie i rodziny ...:)
Wydasz kase i ..... nie bedziesz pewna na auto ...pomysl dobrze .. !
Jeslli to mała stłuczka to można ... ale jak masz duzo elementów do wymiany .. ??
Pomysl na spokojnie .... to tylko blachy ... chyba nie jestes emocjonalnie zwiazana z nimi .. ?
Pozdrawiam .. :)
O ile to Corolla to w niektórych sklepach mamy zniżki. Napisz skąd jesteś. Ogólnie to max części mają w IC (Inter Cars).