Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Gdzie szukać tanich części do auta?

• Autor: agniesia1983 Data: 2010-10-12 15:19:18

Rozbiłam swoje auto i nie mam kompletnie pojęcia gdzie znajdę dobre i tanie części do auta... Może ktoś mi pomoże??

• Autor: balbisia19 Data: 2010-10-12 15:24:51

Napisz skad jestes i jakie auto. Potrzebujesz tylko elementy blacharskie czy jakies mechaniczne tez?

• Autor: macius Data: 2010-10-13 11:10:55

Poszukaj mechanika, blacharza. Najlepiej poszukaj w gazecie lub internecie części, które potrzebujesz.
    Zobacz sobie tutaj http://www.sprzedamczesci.pl albo na allegro. Można jeszcze poszukać na giełdzie samochodowej ale najlepiej części weź ze sobą na wzór.
    Ale będziesz musiała troche pochodzić.

• Autor: as Data: 2010-10-13 11:23:44

Mój mąż dużo kupił na allegro. Na wielu bardzo dużo zaoszczędził

• Autor: rybka_M Data: 2010-10-13 15:29:58

też do swojej mazdy kupowałam części na allegro, zresztą do samochodów męża też, ale to były drobne części, typu chłodnica, lampy, lusterka czy mechanizmy szyb

• Autor: as Data: 2010-10-13 16:36:27

Na allegro możesz szukać w swojej okolicy czy województwie. Jeżeli masz czym pojechać i zobaczyć to nie musisz kupować w ciemno. Mąż pojechał, zobaczył i kupił zderzak tylny, zderzak przedni, jedne drzwi. Pocztą przysłali nawet bak o kilkadziesiąt złotych taniej niż gdzie indziej  i sanie pod silnik. Niektóre części jak np chłodnica lepiej kupić na miejscu by w razie reklamacji było łatwiej i szybciej i bez dodatkowych kosztów.

• Autor: megi65 Data: 2010-10-13 16:51:19

Zastanów sie tak na spokojnie .... moze warto zainwestować w inne , całe auto .. !
    Pomyśl .. taki składak ...czy to bezpieczne dla ciebie i rodziny ...:)
    Wydasz kase i ..... nie bedziesz pewna na auto ...pomysl dobrze .. !
    Jeslli to mała stłuczka to można ... ale jak masz duzo elementów do wymiany .. ??
    Pomysl na spokojnie .... to tylko blachy ... chyba nie jestes emocjonalnie zwiazana z nimi .. ?
    Pozdrawiam .. :)

• Autor: Czeslaw Data: 2010-10-13 20:50:44

O ile to Corolla to w niektórych sklepach mamy zniżki. Napisz skąd jesteś. Ogólnie to max części mają w IC (Inter Cars).

Przejdź do pełnej wersji serwisu