Od pewnego czasu (jakis miesiąc) mam wielkie problemy, żeby wejść na Wielkie Żarcie (pojawia się biała strona). Wcześniej prawie codziennie tu zaglądałam, a teraz raz na kilka uda się, że stronka się załaduje. Nie wiem co jest przyczyną, że teraz jest z tym problem. Korzystam z Mozilli, ale próbowałam też IExplorera i jest to samo. Może ktoś wie od czego to może być i jak to można naprawić. Pozdrawiam
Witaj, ja mam również podobny problem. Co jakiś czas pojawia mi sie biała stronka , wż nie moze się załadować.Nie wiem od czego to zależy, myślałam ze to wina mojego bezprzewodowego internetu, lecz widzę ze nie tylko ja mam taki problem. Radziłam sobie w ten sposób ze rozłączałam internet nawet i po 3 razy resetowałam i dopiero się stronka ładowała. Czasami załaduje sie odrazu .....nie wiem w czym tkwi błąd. Miałam tak do przedwczoraj....mam nadzieje że to juz miniona sprawa. Dopytywałam sie Wkn i Pampasa o ten stan rzeczy, lecz są bezradni w tym zagadnieniu, u nich wszystko jest w porządku i nie ma to wpływu na takie coś. Myślę zę to raczej wina przeglądarki. Lecz zastanawia mnie fakt ze takie coś dzieje się tylko podczas ładowania strony wż...wszystko inne działa . CZy Ty masz też tak tylko z tą stronką czy inne też tak się zachowują ? pozdrawiam
Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na stronkę!!!!!! :( (próbowałam codziennie) Na pw Ci odpisałam i opisałam dokładniej, bo tu wątek już widzę zapomniany. Nie wiem co to może być :/
Witam wszystkich Żarłoczków,
Od pewnego czasu (jakis miesiąc) mam wielkie problemy, żeby wejść na Wielkie Żarcie (pojawia się biała strona).
Wcześniej prawie codziennie tu zaglądałam, a teraz raz na kilka uda się, że stronka się załaduje. Nie wiem co jest przyczyną, że teraz jest z tym problem. Korzystam z Mozilli, ale próbowałam też IExplorera i jest to samo.
Może ktoś wie od czego to może być i jak to można naprawić.
Pozdrawiam
Po wejściu na stronę i gdy jest biała może pomoże odświeżenie strony czyli F5 Dodam, że nie mam tego problemu
Witaj, ja mam również podobny problem.
Co jakiś czas pojawia mi sie biała stronka , wż nie moze się załadować.Nie wiem od czego to zależy, myślałam ze to wina mojego bezprzewodowego internetu, lecz widzę ze nie tylko ja mam taki problem.
Radziłam sobie w ten sposób ze rozłączałam internet nawet i po 3 razy resetowałam i dopiero się stronka ładowała.
Czasami załaduje sie odrazu .....nie wiem w czym tkwi błąd.
Miałam tak do przedwczoraj....mam nadzieje że to juz miniona sprawa.
Dopytywałam sie Wkn i Pampasa o ten stan rzeczy, lecz są bezradni w tym zagadnieniu, u nich wszystko jest w porządku i nie ma to wpływu na takie coś.
Myślę zę to raczej wina przeglądarki.
Lecz zastanawia mnie fakt ze takie coś dzieje się tylko podczas ładowania strony wż...wszystko inne działa .
CZy Ty masz też tak tylko z tą stronką czy inne też tak się zachowują ?
pozdrawiam
Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na stronkę!!!!!! :( (próbowałam codziennie)
Na pw Ci odpisałam i opisałam dokładniej, bo tu wątek już widzę zapomniany.
Nie wiem co to może być :/
Pozdrawiam