Forum

Kuchenne porady

Sos z gorgonzoli

  • Autor: sunny Data: 2010-10-17 09:40:08

    Chcę zrobić dziś na obiad sos z gorgonzoli.

    Przeglądam przepisy i wiem, że się rozrzedza ten sos śmietaną. Tylko jaką śmietaną ? Kwaśną, słodką... ? Proszę o szybką pomoc :).

  • Autor: tineczka Data: 2010-10-17 10:07:46

    To nie ma wiekszego znaczenia jaka smietane uzyjesz, sos doprawiasz do smaku i tak i tak:) Osobiscie uzywam gesta, kwasna smietane typu creme fraiche:)

  • Autor: sunny Data: 2010-10-17 10:28:20

    Super, dziękuję. Pierwszy raz mam do czynienia z gorgonzolą, więc nie chcę jej zepsuć, szczególnie, że nie jest to super tani ser :).

  • Autor: matani Data: 2010-10-17 21:45:30

    W tym daniu sos wychodzi jakoś sam


Przejdź do pełnej wersji serwisu