Chcę zrobić dziś na obiad sos z gorgonzoli.
Przeglądam przepisy i wiem, że się rozrzedza ten sos śmietaną. Tylko jaką śmietaną ? Kwaśną, słodką... ? Proszę o szybką pomoc :).
To nie ma wiekszego znaczenia jaka smietane uzyjesz, sos doprawiasz do smaku i tak i tak:) Osobiscie uzywam gesta, kwasna smietane typu creme fraiche:)
Super, dziękuję. Pierwszy raz mam do czynienia z gorgonzolą, więc nie chcę jej zepsuć, szczególnie, że nie jest to super tani ser :).
W tym daniu sos wychodzi jakoś sam
Chcę zrobić dziś na obiad sos z gorgonzoli.
Przeglądam przepisy i wiem, że się rozrzedza ten sos śmietaną. Tylko jaką śmietaną ? Kwaśną, słodką... ? Proszę o szybką pomoc :).
To nie ma wiekszego znaczenia jaka smietane uzyjesz, sos doprawiasz do smaku i tak i tak:) Osobiscie uzywam gesta, kwasna smietane typu creme fraiche:)
Super, dziękuję. Pierwszy raz mam do czynienia z gorgonzolą, więc nie chcę jej zepsuć, szczególnie, że nie jest to super tani ser :).
W tym daniu sos wychodzi jakoś sam