Problem mam już któryś raz...i muszę prosić moderatorów o nasienie poprawki...Czy byłaby możliwość usprawnienia strony przez to ,że napisany komentarz można edytować? Zakładam,że takie "gapy" jak ja jeszcze są...
Niie ma takiej możliwości. Takową zmianę może wprowadzić administrator bądź moderator. Jeśli coś źle jest napisane, wystarczy napisać do jednej z nas, a na pewno błąd zostanie usunięty.
Ale czasowa możliwość edycji komentarza (opinii), taka sama jak na forum - ułatwiłaby Wam pracę. Zmniejszyłaby się też ilość komentarzy - zniknęłyby te - ups..miało być...
Może warto o tym pomyśleć (o ile jest wykonalne technicznie - życzenia to jedno, a wprowadzenie w życie to drugie) - bo nie jest to głupi pomysł.
Super by to było. Jeszcze gdyby w Ulubionych był kwadracik -pokazuj tylko z notatkami to już był by szczyt marzeń połączony z oszczędnością czasu na szukanie przepisów. Proszę również o przemyślenie i tego pomysłu.
Trochę chyba jednak macie... Możecie przekonywać o słuszności danego usprawnienia lub jego bezsensie.
A wątek na forum jest niejako zgłoszeniem do Pampasa - zamiast każdy indywidualnie smarować prywatne wiadomości czy maile - wszystko jest w kupie, widać czy jest zapotrzebowanie na dane "coś", czy mija bez echa, czy też wywołuje silne emocje.
Nie twierdzę, że wszystkie nasze pomysły są do zrealizowania - nawet jak nam laikom wydaje sie to proste - to wydanie poleceń maszynie może okazać się niemożliwe lub na tyle skomplikowane, że nie warto poświęcać czasu.
Problem mam już któryś raz...i muszę prosić moderatorów o nasienie poprawki...Czy byłaby możliwość usprawnienia strony przez to ,że napisany komentarz można edytować?
Zakładam,że takie "gapy" jak ja jeszcze są...
naniesienie* -miało być...
Niie ma takiej możliwości. Takową zmianę może wprowadzić administrator bądź moderator. Jeśli coś źle jest napisane, wystarczy napisać do jednej z nas, a na pewno błąd zostanie usunięty.
Ale czasowa możliwość edycji komentarza (opinii), taka sama jak na forum - ułatwiłaby Wam pracę.
Zmniejszyłaby się też ilość komentarzy - zniknęłyby te - ups..miało być...
Może warto o tym pomyśleć (o ile jest wykonalne technicznie - życzenia to jedno, a wprowadzenie w życie to drugie) - bo nie jest to głupi pomysł.
Super by to było. Jeszcze gdyby w Ulubionych był kwadracik -pokazuj tylko z notatkami to już był by szczyt marzeń połączony z oszczędnością czasu na szukanie przepisów.
Proszę również o przemyślenie i tego pomysłu.
Również jestem za, to jest bardzo dobry pomysł
Z takimi propozycjami proszę iść do Pampasa. My moderatorzy nie mamy wpływu na takie rzeczy.
Trochę chyba jednak macie... Możecie przekonywać o słuszności danego usprawnienia lub jego bezsensie.
A wątek na forum jest niejako zgłoszeniem do Pampasa - zamiast każdy indywidualnie smarować prywatne wiadomości czy maile - wszystko jest w kupie, widać czy jest zapotrzebowanie na dane "coś", czy mija bez echa, czy też wywołuje silne emocje.
Nie twierdzę, że wszystkie nasze pomysły są do zrealizowania - nawet jak nam laikom wydaje sie to proste - to wydanie poleceń maszynie może okazać się niemożliwe lub na tyle skomplikowane, że nie warto poświęcać czasu.