Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Potrzebna pomoc w tłumaczeniu.

• Autor: woila Data: 2010-10-17 17:34:52

Mam bardzo wielką prośbę do Was, Kochani, w związku z przetłumaczeniem jednego zdania w kilku jęz. a mianowicie w niemieckim, rosyjskim, angielskim, rumuńskim i bułgarskim. Wielkie Żarcie to społeczność mieszkająca na całym świecie ale także skupiająca w wiele wykształconych osób w różnych dziedzinach, dlatego liczę, że mi pomożecie.
    Do firmy, w której pracuje mój mąż przyjeżdża wielu kierowców z całego świata, niestety nie wszyscy znają francuski lub angielski, choć mąż słabo mówi po rosyjsku, to nawet tego nie mógł wykorzystać w rozmowie z Rumunami czy Bułgarami - dziwne... 
    To o co Was proszę, to przetłumaczenie informacji przeznaczonej dla kierowców, która potem zostanie wywieszona w widocznym miejscu, aby uprościć życie obu stronom. Zdanie brzmi następująco:
    "Kierowco, w celu rozładowania palet proszę zgłosić się do operatora wózka widłowego. Dziękujemy"
     Będę bardzo wdzięczna za tłumaczenie. Proponuję nie zaśmiecać forum i wysyłać propozycje na pw.

• Autor: Shanna Data: 2010-10-17 21:09:10

No to zaczynam- wersja ang.:
    In order to upload pallets please go to forklift operator. Thank You.

po rosyjsku (ale niech ktos sprawdzi bo dawno nie uzywalam rosyjskiego)
    Для того, чтобы загрузить паллеты, перейдите go погрузчикa оператора. Спасибо.

• Autor: matani Data: 2010-10-17 21:32:35

Przejdź do pełnej wersji serwisu