Eyta, to pierwsze zdjęcia faktycznie wzbudza największy zachwyt. Jednak z przyjemnością oglądnęłam wszystkie wklejone w wątku fotki. Jesień jest przepiękna w te słoneczne dni i bardzo "fotogeniczna", prawda? W wolnej chwili przylączę się do Was ze swoją jesienią. Dziękuję za miły spacer
Oj Ewka, dziękuję Ci bardzo, ale ja doskonale wiem jak piękne zdjęcia potrafią robić ludzie i jak daleko mi jeszcze do takich prawdziwie dobrych zdjęć. Ale staram się i ciągle się uczę
Wczoraj podczas słonecznej pogody, choć już nieco niższej temperatury - spacerowaliśmy po lesie ... oto kilka zdjęć z udanej wycieczki :) Było pięknie ! Las listopadowy roku 2011...
Wczoraj udaliśmy się na plażę międzyzdrojską, było ciepło i pięknie. Sami zobaczcie.
A oto zdjęcia ze spaceru zrobione dwa tygodnie temu:
To było takie pożegnanie z latem:)
Mój jesienny spacerek z Buska.
dziękuje za ten spacer ale się rozmarzyłam :):)
Masz wielkiego buziaczka , zwłaszcze za to pierwsze zdjęcie.....bardzo mi się podobają te nisko wiszące chmurki... cudownieeee:))
Pierwsze zdjęcie mnie powaliło!
To mój mężuś takie cudne zdjęcia robi:) Dzięki dziewczynki:)
W takim razie gratuluje zdolnego męża!
Moje jesienne " impresje ". Pozdrawiam wielbicieli jesiennych widoków.
Ślicznie
Piękne te zdjęcia...
(1 i 4 wow!)
Eyta, to pierwsze zdjęcia faktycznie wzbudza największy zachwyt. Jednak z przyjemnością oglądnęłam wszystkie wklejone w wątku fotki. Jesień jest przepiękna w te słoneczne dni i bardzo "fotogeniczna", prawda?
W wolnej chwili przylączę się do Was ze swoją jesienią.
Dziękuję za miły spacer
Pieknie u Was dziewczyny :)
Ale niech i ja się pochwalę moim pomarańczowym lasem :) zapraszam :)
a to już przed moim oknem:
Ewka, przepiękny ten Twój las. Tyle w nim brązów, rudości i żółcieni. Świetne fotki.
Dziekuję Smakosiu, dla mnie to jakość Twoich zdjęć jest wspaniała :) ja potrafię sie posługiwać tylko moim "głupolem":)
Nie zawsze aparat to wszystko - trzeba "umieć patrzeć"
Piekna ta "pani jesień" kolorowa...przesliczna;)
To i ja witam jesiennie
i spacerowo
A teraz nad zalewem
i trochę kłosów
i brzózki (moje ukochane)
Na koniec powrót do lasu
a w tle blaski i cienie...
Och Smakosiu, już mówiłam, że jesteś moim guru od robienia zdjęć??? I natchnieniem ??? I inspiracją do tego jak patrzeć ???
Piękne te Twoje zdjęcia .
Oj Ewka, dziękuję Ci bardzo, ale ja doskonale wiem jak piękne zdjęcia potrafią robić ludzie i jak daleko mi jeszcze do takich prawdziwie dobrych zdjęć. Ale staram się i ciągle się uczę
przepiękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak w bajce... przepięknie:)
Złota polska jesień 2010 - wspomnienia ze spaceru:
Było również spotkanie z wiewiórką:
Kocham jesień. Dzieki za piękne fotki i pozdrawiam !
wiewórka na spacerze - coraz rzadszy niestety widok ... ;/
Wczoraj podczas słonecznej pogody, choć już nieco niższej temperatury - spacerowaliśmy po lesie ... oto kilka zdjęć z udanej wycieczki :) Było pięknie ! Las listopadowy roku 2011...
Pięknie, cudowna ta nasza jesień, czy to w lesie, czy nad morzem...super:)